Protector Nox WPT Azul Celeste
  • Protector Nox WPT Azul Celeste

Beschermer Nox WPT Azul Celeste

€ 9,95
Nox
Beschermer padel racket Nox WPT Azul Celeste | Koop deze Nox padelbeschermer, gemaakt van resistente en hoogwaardige materialen en een prachtig ontwerp in lichtblauw
Schrijf een beoordeling

Nox WPT Rugged beschermend Sky Blue

Voorkom wrijving of krassen op uw nieuwe padel racket dankzij de hemelsblauwe WPT-beschermer, een accessoire dat beschikbaar is in de nieuwe Nox 2021-catalogus. Het is geschikt voor elk type racket en is zeer licht, zodat het geen extra gewicht aan het racket of uw saldo wijzigen.

Aan de andere kant zijn er resistente materialen gebruikt voor de vervaardiging ervan. Het heeft ook een ruwe textuur, dus het verhoogt de bescherming tegen stoten of krassen. Het is ook heel gemakkelijk te plaatsen en te verwisselen dankzij de hoogwaardige zelfklevende folie.

Sky Blue Nox WPT beschermend, kenmerken

  • Universele maat van de Nox WPT Light Blue beschermend voor elk racket.
  • Ruwe textuur en te koop in verpakkingen van 1 stuk.
  • Vervaardigd met hoogwaardige materialen en lijm.
  • Makkelijk aan te brengen en te verwisselen.
  • De belangrijkste functie is om de levensduur van uw padel racket te verlengen.
  • Nieuwe accessoires om padel Nox 2021 te spelen.

Voor wie is het? Geschikt voor elke speler die zijn padel racket veilig wil houden, aangezien het een robuuste beschermer is die past bij de breedte van het frame en schade door stoten of wrijving voorkomt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen waarderen vanwege zijn beschermende functie, maar het zal je ook helpen om je padel racket te personaliseren. Deze beschermer presenteert een elegant donkerblauw ontwerp op de achtergrond en de merknaam in hemelsblauw, erg cool!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en haar brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van de beste kwaliteit die je kunt krijgen tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen en professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling werken samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle banen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten