Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Calcetines Nox Largos M Negros Logo Naranja
  • Calcetines Nox Largos M Negros Logo Naranja

Long Nox Sokken M Zwart Logo Oranje

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Nox
Vermijd schuren dit seizoen met de nieuwe sokken van het merk Nox, ontworpen met gewatteerde stoffen om je te helpen comfortabel te spelen
Schrijf een beoordeling

Long Nox Sokken M Zwart Logo Oranje

De nieuwe collectie padelsokken van Nox 2022 is nu beschikbaar.De lange M-sokken komen in het zwart met oranje details, gemaakt met materialen die de voet verstevigen voor meer comfort en bescherming tijdens wedstrijden.

Bij de vervaardiging zijn gewatteerde materialen gebruikt in het gebied van de tong om schuren door de schoenen te voorkomen en hetzelfde is gedaan met de neus en de zool. Daarnaast zijn er elastische en ademende stoffen toegevoegd voor betere sensaties.

Nox zwarte en oranje lange sokken, kenmerken

  • De zwart met oranje Nox M sokken reiken tot onder de knie en zijn dus lang.
  • Verkocht per paar, ook verkrijgbaar in rood.
  • Gemaakt van 78% katoen, 20% polyamide en 2% elastaan.
  • Zwart en oranje ontwerp.
  • Perfecte ondersteuning van het been en elasticiteit om ze gemakkelijker aan en uit te trekken.
  • Textielcatalogus voor heren Nox Padel 2022..

Voor wie is het? Perfect voor spelers die op zoek zijn naar kleding die speciaal is gemaakt voor atleten die meerdere keren per week spelen en die op zoek zijn naar sokken van de beste kwaliteit en die ademend zijn zodat ze geen overmatig zweet ophopen.

Waarom zal je het leuk vinden? Ze zijn ontworpen in het zwart, zodat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met elke padelschoen of -kleding, naast het toevoegen van het merklogo in oranje om ze opvallender te maken, een winnende combinatie!

Lees meer over het merk NOX

Geniet van onverslaanbare sensaties op het veld door toedoen van Nox Padel. Nog een jaar biedt het je een gevarieerde catalogus met padelproducten. Je kunt padel rackets, kits, padel rackets en accessoires vinden die zijn aangepast voor alle soorten spelers.

Bovendien heeft het een poster van professionele spelers in zijn luxury gelederen: Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Gemelas Atomikas of Vanesa Alonso maken deel uit van zijn Team Nox en zullen alle producten van het bedrijf dragen op de WPT-hellingen.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten