Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cordones Nox Smartstrap  Luxury España
  • Cordones Nox Smartstrap  Luxury España

Nox Smartstrap luxury Veters Spanje

€ 9,95
Nox
Padel veters Nox Smartstrap luxury Spanje | Ontdek de nieuwe Luxury lanyard van het merk Nox, een perfect accessoire voor mensen die hun racket willen beschermen tegen mogelijke valpartijen tijdens het spel.

Schoenveters Nox Smartsrap luxury Spanje

Verleng de levensduur van uw racket en bescherm het tegen mogelijke vallen met de nieuwe Smartstrap Luxury padellijn met het ontwerp van de Spaanse vlag. Dit accessoire maakt deel uit van de nieuwe merkcollectie Nox 2022, die ook is gemaakt met technische stoffen zodat ze geen huidirritatie veroorzaken.

Dankzij de gebruikte materialen biedt het een grote duurzaamheid tegen slijtage en transpiratie. Bovendien kan elk van uw mesjes worden aangepast en kost het plaatsen ervan nauwelijks tijd, een perfecte aanvulling voor mensen die voorzichtig zijn.

Nox Smartstrap luxury Lanyard Zwart, kenmerken

  • De Nox Smartstrap Luxury Black past zich aan elk padel racket aan
  • Ze worden verkocht in enkele verpakkingen en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.
  • Ontwerp van de vlag van Spanje en zwarte binnenkant.
  • Ontwerp met kwaliteitsstoffen die bestand zijn tegen gebruik.
  • Beschermt de padel racket tegen mogelijke vallen.
  • Nieuwe collectie Nox 2022 accessoires.

Voor wie is het? Perfect voor mensen die goed voor hun padel racket zorgen en er de voorkeur aan geven te anticiperen op het uit hun handen glippen en op de grond vallen en daardoor breken en zijn prestaties verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want naast het beschermen van je racket ga je een heel origineel ontwerp van de Spaanse vlag dragen, perfect om te matchen met je rackets of met al je padeluitrusting. Het is ook verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en kleuren om degene te kiezen die uw aandacht trekt.

Lees meer over het merk NOX

Geniet van padel met Nox Sport en het brede assortiment padelpadel rackets, sportkleding, racketas en andere accessoires van topkwaliteit. In de uitgebreide productcatalogus vindt u modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler en tegen een betaalbare prijs.

Nog één seizoen heeft hij de steun van professionele spelers zoals Miguel Lamperti, Agustín Tapia of de Atomic-tweeling. Ze werken allemaal samen met het bedrijf en vertegenwoordigen het op alle sporen. Word lid van Team Nox en geniet van de beste sensaties!

Features Jaar: 2022
Onze beste producten