Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 760 Carrera 2021
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2021
  • Royal Padel RP 760 Carrera 2021

Royal Padel RP 760 Race 2021

PVP: € 150,00
€ 127,95
-15% Royal Padel
padel racket Royal Padel 760 Carrera model 2021 | Nieuwe editie van een van de bestverkochte rackets van Royal Padel vanwege zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding, ongelooflijke prestaties en nieuw ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Racket Royal Padel 760 Carrera zwart en rood

Laat niets je tegenhouden op de baan met het RP 760 Carrera padel racket in zwarte en rode details uit de Royal Padel 2021 intermediate catalogus. Het is een zeer goed gecompenseerd racket dankzij het scheurformaat en medium balans, zodat het kracht en controle biedt door Same .

Dankzij het zachte eva-rubber dat aan de binnenkant wordt gebruikt en de schokabsorptietechnologie, worden alle trillingen praktisch verminderd, waardoor ze niet op uw arm worden overgedragen. Bovendien zijn koolstof en glasvezel gebruikt om een solide en resistente structuur te bereiken.

RP 760 Carrera zwart en rood, kenmerken

  • Met de Royal Padel RP 760 Carrera heb je kracht en controle in gelijke delen in handen.
  • Eva zachte rubberen kern voor een uitzonderlijke touch.
  • 100% carbon buis voor meer weerstand.
  • In de vliegtuigen is glasvezel met carbonversterkingen gebruikt.
  • Veelzijdig padel racket ontworpen in een oversized formaat en medium balans.
  • Snel aan te passen, wat ons zal helpen verbeteren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe racketscatalogus van Royal Padel 2021.

Voor wie is het? Ideaal voor zowel de hoge als de gemiddelde speler, omdat het een zeer uitgebalanceerd racket is waarmee je alle aspecten van je spel kunt verbeteren. Ook voor de jongens die na het spelen last krijgen van ongemak in de arm.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de 760 Carrera de beste materialen van het merk bevat en niet duur is, onderscheidt hij zich door zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het ontwerp in rode en rode details erg cool.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Rust jezelf uit met de nieuwe RP 2019-collectie, een van de eerste merken die gespecialiseerd is in padel. Alle producten ondergaan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zodat u kunt genieten van de beste prestaties op het veld.

Aan de andere kant heeft het al de steun van professionele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan die hun padel rackets gebruiken tijdens hun officiële wedstrijden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten