Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP 130 Factor 2021
  • Royal Padel RP 130 Factor 2021

Royal Padel RP 130 Factor 2021

PVP: € 130,00
€ 110,95
-15% Royal Padel
padel racket Royal Padel 130 Factor model 2021 | Presteer op je best met dit veelzijdige racket van Royal Padel, een veelzijdig en comfortabel model dat ons zal helpen om elk deel van het veld te domineren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Racket Royal Padel 130 Factor zwart en groen

Geniet van padel zonder blessures met het RP RP 130 Factor padel racket uit de Royal Padel 2021 -catalogus. Het is een veelzijdig padel racket omdat het een traanvorm en medium balans heeft, zodat je de beste balans hebt tussen kracht en controle om te verdedigen en aan te vallen.

Het onderscheidt zich door zijn comfort omdat het het klassieke polyethyleenrubber in de kern bevat, evenals een anti-vibratiesysteem. Voor de structuur is glasvezel gebruikt, een flexibel materiaal dat de speelbaarheid vergroot en de aanpassing van de speler bevordert.

RP 130 Factor zwart en groen, kenmerken

  • Traanvormig ontwerp en medium balans van de Royal Padel RP 130 Factor.
  • Het minimaliseert trillingen, omdat het een semi-zachte aanraking heeft.
  • State-of-the-art glasvezel constructie.
  • Veelzijdig racket gemaakt van flexibele materialen die de aanpassing van de speler bevorderen.
  • Hoge dichtheid polyethyleen rubber en onmiddellijk herstel.
  • Schokabsorptiesysteem dat trillingen vermindert.
  • Een van de nieuwe Royal Padel 2021 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, aangezien het een zeer goed uitgebalanceerd padel racket is. Ook voor degenen die last hebben van armklachten, omdat het een semi-zachte aanraking heeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Het beschikt over alle technologieën van het merk voor een betaalbare prijs, zodat u geen fortuin hoeft uit te geven om te genieten van de beste sensaties op het circuit. Bovendien is het zwarte ontwerp, het witte logo en de groene details gewoonweg spectaculair.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2020-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten