Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Royal Padel Highvoltage Gris
  • Protector Royal Padel Highvoltage Gris

Beschermer Royal Padel Highvoltage Gris

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
padelbeschermer Royal Padel Highvoltage Grijs | Fantastisch ontwerp van deze Royal Padel racketbeschermer die je racket een vleugje kleur geeft en het beschermt tegen onbedoelde krassen en stoten

Beschermer voor padel racket Royal Padel Highvoltage Gris

Geef je padel racket een lange levensduur met het RP Highvoltage padel racket in de kleur grijs, een accessoire met uitstekende prestaties dat het merk Royal Padel deze 2021 lanceert. Dankzij de hoogwaardige lijm plakt het gemakkelijk en doorstaat het de tand des tijds.

Aan de andere kant heeft het een ruwe afwerking om een grotere weerstand tegen stoten of krassen te bereiken en heeft het de perfecte afmetingen om de breedte van het frame volledig te nemen om het te beschermen. Bovendien is het grijze, fluorescerende groene en zwarte design fantastisch.

padelbeschermer RP hoogspanning grijs, kenmerken

  • De Royal Padel hoogspanningsbeschermer in grijs wordt verkocht in verpakkingen van 1 stuk.
  • Grof oppervlak.
  • Maximale hechting voor een lange duur.
  • Makkelijk aan te brengen en gaat lang mee.
  • Robuuste beschermer die op elk model past.
  • Nieuwe accessoires voor Royal Padel 2021 padel rackets.

Voor wie is het? Voor alle spelers die hun racket in goede staat willen houden en een accessoire nodig hebben dat bestand is tegen stoten tegen glas of muren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een uitstekende duurzaamheid, ontwerp en kwaliteit heeft. Daarnaast zul je genieten van het originele grijze design met neon groene details en de merknaam in Headletters en in het zwart, zo gaaf!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de sector. Dit seizoen presenteert nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padel rackets, kits, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten