Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Whip Eva 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2022
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2022

Royal Padel RP790 Zweep Eva 2022

PVP: € 270,00
€ 229,95
-15% Royal Padel
Krijg extra power met dit Royal Padel racket, een zeer goed uitgebalanceerd model maar met een eva rubberen kern die het een hardere touch geeft
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP790 Zweep Eva 2022

Ontdek in onze online winkel al het nieuws van Royal Padel 2022 . Koop het RP790 Whip Eva oranje padel tennisracket, een zeer goed uitgebalanceerd model dat opvalt door zijn extra power. Het heeft een eva-rubberen kern, wat het harder maakt en daarom de slag begunstigt.

Het handhaaft in traanformaat met een gemiddelde balans, dus de sweet spot is vrij breed. Voor de constructie is beide glasvezel gebruikt en is het versterkt met koolstof. Het stelt je ook in staat om de bal meer spin te geven dankzij het nieuwe ruwe schuurpapierachtige oppervlak.

RP 790 Zweep Eva in oranje, kenmerken

  • Overmaatse mal met gecentreerde balans van de Royal Padel RP790 Whip Eva 2022.
  • Het eva-rubber aan de binnenkant geeft het een hardere touch.
  • Schokabsorptiesysteem dat impact absorbeert.
  • Fibertech-oppervlak dat het een grotere speelbaarheid en flexibiliteit geeft.
  • Uitstekend vermogen zonder controleverlies.
  • Versterkt met carbon voor meer weerstand.
  • Nieuw ruw oppervlak dat ongelooflijke effecten genereert.
  • Verkrijgbaar in de padel racketcollectie RP 2020.

Voor wie is het? Geschikt voor de high-level speler met een veelzijdige speelstijl die op zoek is naar extra power in zijn spel, aangezien de Whip Eva een uitgebalanceerd padel racket is maar met een hardere aanslag dankzij de rubberen binnenkant.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een Royal Padel-racket is met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding omdat het de beste technologieën van het merk samenbrengt. Bovendien maken zijn zwarte esthetiek en oranje details hem de mooiste, je zult er dol op zijn!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

Ontdek de nieuwe Royal Padel-catalogus, een van de meest ervaren merken in de wereld van padel. Dit seizoen neemt het nieuwe technologieën en materialen op in zijn producten, allemaal aangepast aan alle niveaus en speelstijlen van de spelers.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de World Padel Tour-tracks met sommige spelers zoals bijvoorbeeld Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2022 rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten