Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023
  • Royal Padel RP790 Whip Eva 2023

Royal Padel RP790 Whip Eva 2023

PVP: € 259,99
€ 233,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal padel RP790 Whip Eva | Koop dit Royal Padel-racket voor gevorderden tegen de beste prijs in onze winkel, een zeer goed gecompenseerd model dat eva-rubber bevat voor een hardere aanraking
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Royal Padel RP790 Whip Eva oranje

Toon je beste niveau op het veld met de nieuwe racketcollectie Royal Padel 2023. Domineer het aanvals- en verdedigingsspel met het nieuwe RP RP790 Whip Eva padelracket in oranje tinten, een van de favorieten van de spelers vanwege zijn balans tussen kracht en controle. behoud te allen tijde een geweldige aanraking en minder trillingen met de Shock Absorption-technologie.

Het wordt gekenmerkt door het eva-rubber dat aan de binnenkant is gebruikt, waardoor het een hardere touch heeft dan de andere modellen in de Whip-serie. Voor het oppervlak is glasvezel gebruikt en de buis is versterkt met koolstof. Om te eindigen, keert het terug met een ruw oppervlak, waardoor we onze slagen meer spin kunnen geven.

RP 790 Zweep Eva in oranje tinten, kenmerken

  • De Royal Padel RP790 Whip Eva 2023 biedt een droger gevoel met de eva rubberen kern.
  • Uitstekende weerstand met koolstofversterkingen in de buis.
  • De zwaarste van de Whip-serie voor extra kracht bij volleys en spikes.
  • Ruwe vlakken zodat u grotere effecten kunt afdrukken.
  • Met Shock Absorption-technologie worden trillingen tot een minimum beperkt.
  • Ontworpen met een extra grote mal en gecentreerde balans, een veelzijdig racket.
  • Glasvezel oppervlak dat zorgt voor meer speelbaarheid.
  • Het behoort tot de geavanceerde racketserie Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Geschikt voor jongens die intensief strijden en met een veelzijdige speelstijl, aangezien het een zeer goed uitgebalanceerd racket is dat ook een touch biedt waarmee je vanaf elk deel van het veld je beste slagen kunt maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf de beste materialen en revolutionaire technologieën heeft gebruikt om superieure prestaties op het circuit te bieden. Bovendien keert het dit seizoen terug met een zeer origineel ontwerp dat de kleur grijs combineert met alle details in oranje tinten.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten