beschermend Royal Padel grijs roze logo
  • beschermend Royal Padel grijs roze logo

beschermend Royal Padel grijs roze logo

PVP: € 5,95
€ 4,95
-17% Royal Padel
Padelbeschermer Royal Padel grijs roze logo | Speel zorgeloos met de nieuwe beschermer van het merk Royal Padel die is ontworpen in grijs en roze met een ruwe afwerking om de weerstand te verbeteren

Beschermer voor het Royal Padel racket grijs roze logo

Geniet van hoogwaardige producten met de nieuwe collectie accessoires van het merk Royal Padel die we al beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Koop de beschermer van het merk die is ontworpen in het grijs met het roze logo zodat je hem kunt matchen met je racket.

Aan de andere kant is het ontworpen met een ruwe afwerking, wat de weerstand tegen stoten helpt verbeteren en zo het frame beschermt. Het is ook erg licht om uw racket niet onnodig zwaar te maken en dankzij de hoogwaardige kleefstof kan het niet losraken bij gebruik.

Royal Padel beschermer in grijs met het roze logo, kenmerken

  • De Royal Padel beschermer is ontworpen in grijs met het logo in roze.
  • Ruwheid op het oppervlak om de bescherming tegen schokken te vergroten.
  • Sterke lijm zodat het na verloop van tijd niet loslaat.
  • Het past zich gemakkelijk aan elk racket aan.
  • Het is ontworpen in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Nieuwe collectie padel accessoires Royal Padel 2021.

Voor wie is het? Voor al die voorzichtige spelers, zodat ze niet willen spelen, is het naar onze mening perfect dat hun racket tijdens het spelen schade oploopt door de klappen die tijdens het spelen tegen het glas ontstaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege de hoge kwaliteit, maar ook vanwege het grijze ontwerp met de meest opvallende roze details en perfect te combineren met je padelracket.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten