Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Royal Padel RP Whip Extrem 2023
  • Royal Padel RP Whip Extrem 2023
  • Royal Padel RP Whip Extrem 2023

Royal Padel RP Whip Extrem 2023

PVP: € 290,00
€ 260,95
-11% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP Whip Extrem 2023 | Een van de beste multifunctionele rackets van Royal Padel keert terug, de Whip Extrem gemaakt met een centrale paal, polyethyleen en een ruw oppervlak voor effecten
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Royal Padel RP Whip Extrem padel racket

Win je wedstrijden met het Whip Extrem padelracket, een model dat behoort tot de meest geavanceerde serie van Royal Padel 2023. Net als de rest van de Whip-modellen wordt het gekenmerkt door zijn balans, aangezien het een oversized formaat heeft met een medium balans, dus het past zich aan elke spelactie aan. Het presenteert echter een nieuwe staander die meer stabiliteit biedt bij het slaan.

Wat betreft de binnenkern, het bevat het toch al karakteristieke polyethyleenrubber om een comfortabelere aanraking te bieden en de baloutput te verbeteren. Glasvezel is gebruikt voor de structuur, dus de aanraking is zeer elastisch. Het framegebied is versterkt met carbon en dit seizoen keert het terug met ruwheid, zodat je de bal meer spin kunt geven.

RP Zweep Extreme, kenmerken

  • De Royal Padel Whip Extrem 2023 heeft een oversized vorm en medium balans, een balans tussen kracht en controle.
  • Hij genereert nauwelijks trillingen dankzij het gebruik van het Shock Absorption-systeem.
  • Zone van de buis versterkt met koolstof die hem meer weerstand geeft.
  • Kern van polyethyleen voor een zachtere aanraking.
  • Hoogwaardig racket voor gevorderde spelers.
  • Glasvezel oppervlak dat de speelbaarheid verbetert.
  • Ruwe schuurpapierachtige afwerking, wat zorgt voor betere effecten.
  • Een van de exclusieve padel rackets van Royal Padel 2023.

Voor wie is het? Het is ideaal voor elke jongen die een gevorderd niveau heeft of professioneel meedoet, die op zoek is naar een halfzachte, uitgebalanceerde en ruwe padel racket om zijn meest veeleisende wedstrijden te kunnen spelen en zijn beste spel naar boven te halen.

Waarom zal je het leuk vinden? Want de Whip is het populairste model en komt dit seizoen terug met een exclusief design voor de APT. U zult genieten van de zwarte afwerking met details in blauw en rood, de meest opvallende!

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando
Onze beste producten