Royal Padel Cross Pro 2023
  • Royal Padel Cross Pro 2023
  • Royal Padel Cross Pro 2023

Royal Padel Cross Pro 2023

PVP: € 300,00
€ 212,95
-30% Royal Padel
Padel racket Royal Padel Cross Pro 2023 | Voer krachtige slagen uit met dit geavanceerde Royal Padel-racket, een diamantmodel met een ietwat hoge balans dat ook een zeer comfortabele touch genereert
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

RP Cross Pro padel racket Zwart en oranje

Haal je krachtigste spel naar boven met het zwart-oranje RP Cross Pro padelracket, een model voor geavanceerd niveau ontworpen door Royal Padel 2023. Dankzij de enigszins uitgebalanceerde diamantvorm biedt het meer slagkracht, hoewel het je ook zal verrassen met zijn comfort, zodat u de trillingen nauwelijks zult opmerken.

Het genereert dus een vrij zachte aanraking met de combinatie van polyethyleenrubber met eva. Het bevat ook een schokabsorptiesysteem, een merktechnologie die trillingen vermindert. Voor de structuur is praktisch glasvezel gebruikt, wat het een flexibeler gevoel geeft met wat koolstofversterkingen. Om te eindigen heeft het een ruw oppervlak zodat je effecten kunt uitvoeren.

RP Cross Pro oranje en zwart, kenmerken

  • De Royal Padel RP Cross Pro 2023 bevat een nieuwe diamantmal met een ietwat hoge balans.
  • Geweldige sensaties bij het slaan met de gemengde kern van eva-rubber met polyethyleen.
  • Schokabsorptiesysteem om trillingen te elimineren.
  • Glasvezelconstructie die het meer speelbaarheid geeft.
  • Carbon versterkingen in de meest blootgestelde gebieden.
  • Krachtracket dat grotere sensaties genereert bij het slaan.
  • Vlakken met een lichte ruwheid, waardoor de effecten op de bal toenemen.
  • Beschikbaar in de RP 2023 padelracketcollectie.

Voor wie is het? Meer gericht op de speler van hoog niveau die graag de bal hard raakt, aangezien de nieuwe Cross heel goed naar boven gaat dankzij het diamantontwerp en de hogere balans, maar altijd een goed gevoel geeft aan het kanaal dankzij de gemengde kern.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtige padel racket is, biedt hij zeer goede sensaties in de verdediging. Het is ook een exclusief Royal Padel-model voor de APT, dus het presenteert een wit ontwerp, spectaculaire zwarte en oranje details.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We presenteren u de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de hellingen van de World Padel Tour met enkele professionele spelers die strijden met hun officiële producten om hun wedstrijden te winnen. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op het veld met de nieuwe Royal Padel-rackets.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten