Antivibrador Padel Shockout Verde
  • Antivibrador Padel Shockout Verde

Antivibrador Padel Shockout Verde

€ 14,95
Shockout
4 antivibradores Shockout kleur verde | Ik sla comfortabeler met deze Shockout anti-vibrator voor padel tennis, zeer gemakkelijk in de holes te plaatsen en waarmee we ook de balans kunnen aanpassen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Anti-vibradores Padel Shockout 40091.004.1

Verbeter de sensaties tijdens het spel met de groene padel-antivibrator, een accessoire uit de Shockout-catalogus 2020. Ze zijn te koop in verpakkingen van 4 eenheden met een grootte van 11,5 - 13 millimeter en je krijgt ze voor de beste prijs.

Zijn functie is om de trillingen die worden gegenereerd door de impact van de bal te verminderen en de overdracht ervan naar de arm te voorkomen, omdat ze door ze in de gaten te plaatsen een stabielere slag genereren. Ze wijzigen ook de balans en geven meer stevigheid aan de structuur.

Padel Shockout groen, kenmerken

  • Pakket met 4 stuks groene Padel Shockout anti vibrator.
  • Verkrijgbaar in groen, blauw, rood, geel en oranje om je racket aan te passen.
  • Vermindert trillingen bij het slaan en verkleint daardoor de kans op blessures.
  • Ze geven meer duurzaamheid en stabiliteit aan het racket.
  • Ze zijn ongeveer 11,5 - 13 millimeter groot.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een accessoire dat we aanbevelen aan spelers die last hebben van elleboogklachten, omdat het plaatsen van de shockout in de gaten trillingen vermindert en ook een stabiele slag genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Niet alleen vanwege de voordelen, maar ook omdat het een vleugje kleur geeft aan je padel racket. Ze zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: rood, geel, blauw, groen en oranje zodat je alleen degene hoeft te kiezen die het beste bij je padel racket past.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2020
Onze beste producten