Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Violeta Amarillo
  • Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Violeta Amarillo
  • Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Violeta Amarillo

Shockout Dual Pro Grip + Overgrip Violeta Amarillo

PVP: € 6,96
€ 6,50
-7% Shockout
Shockout Dual Pro Padel Grip + Lila en Gele Overgrip | Verminder het risico op blessures met deze Shockout overgrip, de eva-rubberlaag zorgt ervoor dat trillingen tot een minimum worden beperkt en zorgt voor een zachte slag

Shockout anti-vibratie grip met eva rubber

Geniet van de beste sensaties op het circuit met de nieuwe Shockout-accessoires. Koop de Dual Pro Grip + Overgrip padelgrip in de kleuren paars en geel, een padelgrip die opvalt door een bevestigde eva-band om trillingen te verminderen.

Het genereert dus een veel comfortabelere slag en absorbeert ook overtollig vocht, aangezien Shockout een technologie heeft ontwikkeld om overmatige transpiratie te beheersen. Het is net als elke andere grip geplaatst en heeft ook een overgrip. Bovendien heb je veel kleuren om uit te kiezen!

Overgrip + Dual Pro Grip lila geel, kenmerken

  • Verschillende kleuren beschikbaar voor de Shockout Dual Pro Grip, in dit geval in lila en geel.
  • De grip bevat een EVA-band die de impact dempt.
  • Aanbevolen voor spelers met epicondylitis.
  • Vermindert zweten en zorgt voor een droge grip.
  • Helpt de grip van het racket aan uw hand aan te passen.
  • Kwaliteitsmaterialen voor een lange levensduur.
  • Nieuwe accessoires om Shockout 2020 padel te spelen.

Voor wie is het? Gericht op spelers die games gewoonlijk beëindigen met ongemak aan de elleboog of schouder, omdat het een anti-vibratiegrip is die de impact van de bal vermindert en een comfortabelere slag genereert.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je urenlang kunt spelen zonder ongemak en het risico op blessures verkleint. We hebben de dual grio ook in verschillende kleuren beschikbaar, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.

Lees meer over het merk SHOCKOUT

Geniet van de beste sensaties op het veld met Shockout Padel, een bekend merk binnen de sector. Gedurende deze jaren heeft maca een complete collectie accessoires voor het spelen van padel uitgebracht, evenals kleding en andere accessoires voor het grote publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Onze beste producten