Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro
  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro
  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro

PVP: € 350,00
€ 158,96
-55% Siux
padel racket Siux Diablo Revolution II Truth Pro | Maximale balans tussen power en controle met het nieuwe Sanyo racket, de Diablo Revolution II Sanyo Pro carbon 18k ontworpen met de beste technologieën
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro padel racket

We hebben al een van de modellen beschikbaar die spelers het leukst vinden: het nieuwe zilveren Diablo Revolution II Sanyo Pro padel racket, een van de nieuwigheden in de nieuwe catalogus Siux 2023. Zoals jullie allemaal weten, is het het Sanyo Gutiérrez-racket en het is gekenmerkt door zijn veelzijdigheid, met behoud van een hybride mal met gecentreerde balans.

Voor de constructie is koolstof gebruikt, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 18k zilveren stof die de weerstand verbetert. De kern is gemaakt van rubber met gemiddelde dichtheid, dus het biedt een goede baloutput zonder afbreuk te doen aan kracht. Het heeft ook een anti-vibratiesysteem en een versteviging in het hartgebied dat de stijfheid verbetert.

Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro in zilver, kenmerken

  • De Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro wordt het winnende zwaard van Sanyo Gutiérrez
  • Zeer goed gecompenseerd door het druppelvormige formaat en de balans in het midden.
  • EVA-rubberen kern met gemiddelde dichtheid om te voorkomen dat u slagsensaties verliest.
  • Carbon frame en vliegtuigen met 18k zilveren stof.
  • Versterkt hartgebied, dat de stabiliteit verbetert en draaien vermindert.
  • Het bevat een anti-vibratiesysteem voor comfortabeler slaan.
  • Glanzende zilveren afwerking om je tegenstanders mee te verblinden.
  • Het behoort tot de geavanceerde Pro-serie van Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor spelers van hoog niveau of spelers die professioneel strijden en de beste prestatie zoeken in elke actie, omdat het een uitgebalanceerd racket is waarmee je het punt kunt verdedigen en snel kunt aanvallen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de nieuwe schep is van Sanyo, een van de beste WPT-spelers. Bovendien geniet u niet alleen van de best toegepaste technologieën, maar ook van een werkelijk spectaculair design, aangezien het witte profielgebied wordt gecombineerd met een zilver en glanzend oppervlak.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten