Siux Pegasus Revolutie 12k
  • Siux Pegasus Revolutie 12k
  • Siux Pegasus Revolutie 12k

Siux Pegasus Revolutie 12k

PVP: € 380,00
€ 179,95
-53% Siux
padel racket Siux Pegasus Revolutie 12k | Beheers de tijden van de wedstrijd met dit veelzijdige Siux-racket, het Pegasus Revolution-model dat terugkeert met nieuwe technologieën en 12k-constructie
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 26 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Zes Pegasus Revolution 12k racketschep

We hebben de nieuwe catalogus van padelproducten Siux 2023 al beschikbaar in onze online winkel.We presenteren een van de meest emblematische modellen: de heruitgave van de Pegasus Revolution 12k, een model dat op het eerste gezicht opvalt door zijn vernieuwde ontwerp en dat verrassingen op de baan Vanwege zijn fantastische controle en kracht, omdat hij zeer uitgebalanceerd is.

Het is dus ontworpen in een druppelvorm en met een medium balans, naast het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit in de constructie. Het is een schep van 100% koolstof, die de vliegtuigen versterkt met 12k stof en een kern van eva-rubber voor onverslaanbare sensaties. Het bevat ook dempers om trillingen te elimineren, evenals een stuk in het hart dat de stabiliteit verbetert.

Siux Pegasus Revolution 12k goud, kenmerken

  • De Siux Pegasus Revolution 12k heeft een dempersysteem om trillingen te verminderen.
  • We definiëren het als een veelzijdig racket vanwege het extra grote formaat en de medium balans.
  • Zachte slag en zeer goede sensaties met het eva-rubber erin.
  • Stuk geïntegreerd in het hart dat de stabiliteit verbetert.
  • Het biedt meer weerstand tegen stoten met het koolstof dat in het frame is gebruikt.
  • Droger gevoel met het nieuwe 12k koolstofweefsel dat op de flats wordt gebruikt.
  • Gladde en glanzende afwerking in zichtbaar carbon en gouden details.
  • Inbegrepen in de meest geavanceerde serie Siux 2023 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het een zeer uitgebalanceerd high-performance racket, waar spelers met een reeds gevorderd spelniveau en die zowel op de forehand als in de backhandzone spelen het maximale uit zullen halen, aangezien de Pegasus een perfecte balans tussen kracht en controle.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast zijn fantastische prestaties op het circuit, overtuigt hij ook door zijn elegante gouden design. Het is zonder twijfel een model dat de meerderheid van het publiek heeft veroverd en dat dit seizoen terugkeert met meer zorgvuldige afwerkingen die grenzen aan perfectie.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten