Siux Cayman
  • Siux Cayman
  • Siux Cayman

Siux Cayman

PVP: € 210,00
€ 99,95
-53% Siux
Siux Cayman | Print je beste foto's op de baan met het Cayman-racket van de firma Siux, een model van gemiddeld niveau dat is gemaakt van koolstof en glasvezel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Cayman 2023 padel racket

Behaal de beste resultaten op de baan met de rackets van het merk Siux, waar u degene kunt kiezen die het beste bij uw spel past. Een daarvan is de Cayman, een model met een druppelvorm en een ingehouden balans om zowel in het controlespel als in het machtsspel op te kunnen vallen.

Materialen zoals glasvezel zijn gebruikt voor de vervaardiging ervan, wat ervoor zorgt dat het mes meer flexibiliteit krijgt om een goede controle te krijgen. Aan de binnenkant is daarentegen zacht eva-rubber gebruikt, wat zorgt voor een zeer comfortabel spel. Om af te werken zijn de vliegtuigen gebouwd met 3K carbon dat een goede weerstand biedt om breuk te verminderen.

Sioux Cayman multifunctioneel racket, kenmerken

  • De Siux Cayman biedt een druppelvorm en medium balans.
  • Veelzijdig racket om je spel mee te verbeteren.
  • Glasvezelconstructie voor een zeer comfortabele aanraking.
  • Structuur versterkt met 3K carbon voor meer weerstand.
  • Zacht eva-rubber voor een goede baloutput en controle.
  • Sandy ruwe afwerking om grotere effecten af te drukken.
  • Versterkte brugtechnologie om trillingen te verminderen.
  • Een van de veelzijdige padelrackets van Siux Padel 2023.

Voor wie is het? Perfect voor atleten met een veelzijdig en geavanceerd spelniveau, aangezien de Cayman zich aanpast aan elke speelstijl en spectaculaire prestaties biedt, zowel in aanvallende games als in het verdedigen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het op esthetisch niveau een van de meest aantrekkelijke van de masterserie is. Dit seizoen keert hij terug met een combinatie van zichtbaar carbon en details zoals het logo en een deel van het hart in rood, het is spectaculair!

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padel producten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten