Siux Pegasus Revolution 3K
  • Siux Pegasus Revolution 3K
  • Siux Pegasus Revolution 3K

Siux Pegasus Revolution 3K

PVP: € 320,00
€ 179,95
-44% Siux
padel racket Master serie Siux Pegasus Revolution 3K | Geniet van superieure prestaties op het circuit met het nieuwe Siux Pegasus Revolution 3K-racket, een uitgebalanceerd model gemaakt van de nieuwste generatie carbon
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 12 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Pegasus Revolution 3K padel racket

Kies je nieuwe racket uit de beste merken op de markt, je vindt ze alleen in onze gespecialiseerde padelwinkel. Koop het Pegasus Revolution 3K padelracket, een model uit de masterserie die Siux dit seizoen heeft gemaakt. Het heeft een extra grote mal met een goed gefocuste balans, dus we definiëren het als een veelzijdig racket.

De structuur heeft een dubbele koolstofbuis en een versteviging in het hartgebied, wat zorgt voor een grote stevigheid. Op de vliegtuigen is 3k carbonstof gebruikt, evenals een eva-rubber van gemiddelde dichtheid voor de kern. Ten slotte presenteert het het dempersysteem, zodat het de trillingen veroorzaakt door de impact en ook mogelijk ongemak in de arm aanzienlijk vermindert.

Siux Pegasus Revolution 3K mat zwart, kenmerken

  • Zeer elegante gladde matte afwerking van de nieuwe Siux Pegasus Revolution 3K.
  • Evenwichtig racket omdat het is ontworpen met een Druppelvorm en gecentreerde balans.
  • Sterke structuur dankzij de dubbele buisvormige koolstof.
  • Onverslaanbare sensaties en een goede balopbrengst met het eva-rubber aan de binnenkant.
  • Vliegtuigen versterkt met koolstofweefsel in 3k.
  • Het heeft dempers om te genieten van een veel zachtere slag.
  • Het bevat een stuk in het gebied van de brug dat het meer stabiliteit geeft.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Siux Padel 2023 rackets.

Voor wie is het? Gericht op veelzijdige spelers, die zowel op de forehand als op de reverse spelen en een uitgebalanceerd racket nodig hebben dat zich snel aanpast aan elke actie in het spel om de beste goals te maken en het punt te winnen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de materialen en de constructie biedt het spectaculaire prestaties, maar geniet u ook van een elegante en zorgvuldige afwerking. Dit seizoen presenteert de nieuwe Revolution 3k een esthetiek van matzwarte kleur, waarbij de details in oranje en grijs in het hartgebied worden benadrukt.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, -tassen als -schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Blando
Onze beste producten