Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023
  • Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023
  • Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023

Siux Genesis II Hybrid 12K Carbon 2023

PVP: € 350,00
€ 169,95
-52% Siux
Lucho Capra Siux Genesis II padel racket | Koop het nieuwe Lucho Capra-racket, de Siux Genesis II Hybrid 12K die terugkeert met verbeterde materialen en technologieën, evenals een geweldig Siux-ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Genesis II Lucho Capra padel racket

Grijp de kans om elk deel van het veld te domineren met het nieuwe Genesis II ruige padelracket, het model dat Lucho Capra gebruikte in de WPT. Het maakt deel uit van de nieuwe collectie Siux 2023-producten en is gemaakt van de nieuwste generatie koolstof, waardoor de vliegtuigen worden versterkt met 12K-stof, waardoor het een droger gevoel krijgt en de weerstand en vermoeidheid tegen slijtage verbetert.

Het behoudt een meer Druppelvormige vorm en een gefocuste balans, waardoor het zeer goed uitgebalanceerd is en ons zowel in de verdediging als in de aanval zal helpen. Ook is het gebied van de brug verstevigd, waarmee we een stabiele klap zullen krijgen. Daarnaast is er in de kern eva-rubber gebruikt en heeft het een sandy finish die de effecten vergroot.

Siux Genesis II Lucho Capra Pro van Lucho Capra, kenmerken

  • De Siux Genesis II Lucho Capra Pro heeft een zanderig oppervlak dat de spin verbetert.
  • Vrij royale sweet spot dankzij de extra grote mal.
  • Balanceer naar het Head om de kracht van de slag te vergroten.
  • Onverslaanbare sensaties met het EVA Soft EHR-rubber aan de binnenkant.
  • 12K carbon op zijn vlakken, voor meer stijfheid en kracht.
  • Het heeft dempers, waardoor trillingen worden geëlimineerd.
  • Gladde, matte afwerking die roze, wit en goud combineert.
  • Beschikbaar in de nieuwe collectie voor Siux Padel 2023 op hoog niveau.

Voor wie is het? Meer gericht op gevorderde spelers of spelers met een goed spelniveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat hen zowel bij de verdediging als bij de aanval helpt, aangezien Capra's nieuwe racket door zijn vorm en balans een van de beste veelzijdige rackets is die je kunt vinden .

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de nieuwe padel racket is van Lucho Capra, een van de professionele spelers van de World Padel Tour, zodat je van dezelfde sensaties kunt genieten. Bovendien is het esthetisch erg cool omdat het de zwarte achtergrond combineert met het zilveren logo en de rode details.

Ontdek meer over het merk SIUX

Vind de beste producten om padel te spelen in de Siux Padel-catalogus, een relatief jong merk dat zich op de markt heeft gevestigd en al vertegenwoordigd is op de World Padel Tour door onder andere Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra of Patty Llaguno. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van haar producten.

En het is dat het merk weet hoe het zijn beste technologieën kan vinden en toepassen, zowel op padelrackets, tassen als schoenen om een perfect resultaat op de baan te bereiken. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met de nieuwe collectie Siux padelproducten.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Schuurpapier
Onze beste producten