Softee Ranger Geel Junior 2024
  • Softee Ranger Geel Junior 2024
  • Softee Ranger Geel Junior 2024

Softee Ranger Geel Junior 2024

PVP: € 55,00
€ 54,95
-1% Softee
Softee Ranger Yellow Junior 0014955 | Begin jongeren in het padel met de Softee Ranger Yellow Junior 2024, een racket ontworpen voor controle en kracht bij elke slag, waardoor je ervan zult genieten.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 16 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Softee Ranger Yellow Junior padelracket

De Softee Ranger Yellow Junior 2024 padel racket is de ideale tool voor jonge enthousiastelingen die hun weg banen in de wereld van padel. Met functies aangepast aan hun behoeften, biedt dit model een perfecte balans tussen controle en kracht, waardoor snel en effectief leren mogelijk is.

Deze racket is niet alleen licht en handzaam, maar heeft ook een aantrekkelijk ontwerp in de kleur geel dat de aandacht trekt en de motivatie van jonge spelers verhoogt. Met zijn professionele profiel van 38 mm garandeert het een uitzonderlijke speelervaring vanaf het allereerste moment.

Kenmerken padel racket Softee Ranger Yellow Junior 2024

  • Ontwerp Aangepast aan Jongeren: Optimaal formaat en gewicht voor eenvoudige hantering door de jongste spelers.
  • Balans tussen Controle en Kracht: Profiel van 38 mm dat professionele prestaties biedt die geschikt zijn voor jonge handen.
  • Lichtgewicht Constructie: Maakt verbetering van reactiesnelheid en behendigheid mogelijk, essentieel voor technische ontwikkeling op de baan.
  • Sterke Materialen: Hoge duurzaamheid om intensief gebruik en speelomstandigheden van jonge spelers te weerstaan.
  • Aantrekkelijk en Functioneel Ontwerp: Levendige esthetiek in geel die enthousiasme aanmoedigt en jongeren aanspreekt.
  • Onderdeel van het assortiment rackets Softee 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Softee Ranger Yellow Junior 2024 is bedoeld voor kinderen en tieners die net beginnen met padel. Het lichte en aangepaste ontwerp is perfect voor degenen die een racket nodig hebben dat een geschikte en veilige leerervaring van de sport vergemakkelijkt.

Waarom ga je ervan genieten?

Je zult dol zijn op de padel racket Softee Ranger Yellow Junior 2024 omdat het lichte ontwerp je in staat stelt krachtiger en nauwkeuriger te slaan. Het kleurrijke ontwerp maakt niet alleen het spel leuker, maar helpt ook om de speeltechniek vanaf jonge leeftijd te verbeteren.

Ontdek meer over het merk Softee

Softee loopt voorop in de productie van padel uitrusting, en biedt hoogwaardige producten die zowel aan de behoeften van beginners als experts voldoen. Dankzij voortdurende innovaties en toewijding aan kwaliteit heeft Softee zich gevestigd als marktleider in de padelmarkt.

Sinds de oprichting heeft het merk aanzienlijke inspanningen geleverd om zijn producten aan te passen aan elk type speler, en ervoor te zorgen dat elk racket, zoals de Ranger Yellow Junior, niet alleen functioneel is, maar ook inspirerend voor jongeren.

Features Vorm: Diamant Peil: Initiatie Toneelstuk: Stroom Gewicht: 300-330 gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten