Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024
  • Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024
  • Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024

Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024

PVP: € 291,00
€ 264,91
-9% Star Vie
Star Vie Astrum Pro Limited Edition PSTAMP11000 | Verbeter je spel met de Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024. Opperste controle en explosieve kracht om het veld te domineren, naast een exclusief ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Astrum Pro Limited Edition Padel racket

Verken het volgende niveau in je spel met het padel racket Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024. Dit racket, ontworpen met precisie en prestaties in gedachten, is gemaakt voor spelers die controle en kracht zoeken zonder compromissen. De innovatieve samenstelling met PRO 50 hardheidsrubber en dubbele laag 3K carbon garandeert een superieure ervaring op de baan, waardoor je het verschil maakt bij elke slag.

De Astrum Pro LTD valt op in de Star Vie-collectie vanwege de focus op het maximaliseren van de effectiviteit van elke slag. Met een ronde vorm en een optimaal gecentreerd sweetspot, is dit racket ontworpen om een perfecte balans tussen controle en kracht te bieden, waardoor je offensieve spel wordt verbeterd met ongeëvenaarde precisie.

Kenmerken van het padelracket Star Vie Astrum Pro Limited Edition 2024

  • PRO 50 hardheidsrubber voor uitzonderlijke controle en kracht.
  • Dubbele laag 3K carbon op het blad voor meer stevigheid en weerstand.
  • Ronde vorm met optimaal sweetspot in het midden voor perfecte balans.
  • Ruwheid op het blad voor nauwkeurige effecten en betere grip op de bal.
  • Star Balance-systeem voor optimale balans en betere hantering.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Star Vie Astrum Pro is ontworpen voor gevorderde en professionele padelspelers die streven naar een hoger niveau van controle en kracht in hun spel. Ideaal voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen, en voor degenen die kwaliteit en technologische innovatie waarderen in hun uitrusting.

Waarom zal het je bevallen?

De Astrum Pro Limited Edition 2024 wordt je perfecte partner op de baan dankzij de unieke combinatie van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie. De capaciteit om offensieve en defensieve slagen te verbeteren, samen met het ontwerp en de 100% Spaanse constructie, geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om elke uitdaging op de baan aan te gaan.

Ontdek meer over Star Vie

Star Vie staat synoniem voor excellentie in de wereld van padel, toegewijd aan het produceren van rackets van hoge kwaliteit die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers. Met een diepe passie voor de sport en een toewijding aan innovatie, blijft Star Vie de norm stellen in padeluitrusting door traditioneel vakmanschap te combineren met de nieuwste technologieën.

Door voor een Star Vie racket te kiezen, sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die precisie, innovatie en superieure kwaliteit waarderen. Met de Astrum Pro Limited Edition 2024 ervaar je het nieuwste op het gebied van prestaties en design, waardoor je spel naar de top van de sport wordt gebracht.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten