Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Dronos Galaxy 2021
  • Star Vie Dronos Galaxy 2021
  • Star Vie Dronos Galaxy 2021

Star Vie Dronos Galaxy 2021

PVP: € 260,00
€ 233,90
-11% Star Vie
Star Vie Dronos Galaxy padelblad model 2021 | Een van de meest uitgebalanceerde Star Vie-rackets, een noviteit voor gevorderde spelers die de beste prestaties willen, zowel in aanval als verdediging
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Dronos Galaxy paars

Laat je verrassen met de nieuwigheden van de beste merken in de markt. Ontdek het nieuwe padel racket Dronos Galaxy, opgenomen in de geavanceerde serie Star Vie 2021. Het biedt een geweldige balans tussen kracht en controle dankzij het oversized ontwerp en medium balans.

De nieuwste generatie koolstof is gebruikt voor de structuur, waardoor de gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage worden versterkt. Het heeft ook zacht EVA-rubber aan de binnenkant voor een uitzonderlijke aanraking en ruwe technologie om te genieten van meer spin op je topspin of slice-shots.

Star Vie Dronos Galaxy paars, kenmerken

  • De Star Vie Dronos Galaxy 2021 is zeer goed uitgebalanceerd in kracht en controle.
  • Traanformaat met gecentreerde balans.
  • Stuk gelegen in het hart dat grote beheersbaarheid biedt.
  • Zacht aanvoelend rubber dat helpt om meer balsnelheid te bereiken.
  • Zowel in de buis als in de flats is koolstof gebruikt.
  • Structurele versterkingen die stabiliteit in de hit genereren.
  • Sterrentekening waarmee u met grotere precisie effecten kunt geven.
  • Verkrijgbaar in de Star Vie geavanceerde 2021 racketcatalogus.

Voor wie is het? Voor spelers die dagelijks trainen, met een gevorderd of hoog niveau en die naast het afmaken met kracht ook graag de bal met precisie plaatsen. Daarom hebben ze een uitgebalanceerd racket nodig om elk deel van het veld te domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Want met het nieuwe stuk van het hart krijg je een snelle hantering van het racket tegen elke rivaliserende bal. Bovendien heeft het een spectaculair ontwerp in zwart en paars, waarbij het deel van het logo en het hart met heldere verf wordt benadrukt.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Starvie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen. Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, palettero's en andere accessoires.

Wij zijn ervan overtuigd dat u degene zult vinden die het beste bij u past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers van de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of Franco Stupa.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten