Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Kraken Pro 2021
  • Star Vie Kraken Pro 2021
  • Star Vie Kraken Pro 2021

Star Vie Kraken Pro 2021

PVP: € 222,00
€ 199,90
-10% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Kraken Pro 2021 | Presteer op je beste niveau met dit Star Vie-racket voor gevorderden, met een brede sweet spot om te verdedigen en een semi-harde aanslag om geen kracht te verliezen aan het net
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Kraken Pro verde

Word een expert met het Kraken Pro padel racket, een van de nieuwigheden van de medium serie Star Vie 2021. Het is een zeer handzaam model, waarmee je de bal kunt controleren en kracht kunt geven dankzij de traanvorm en medium balans. Bovendien vergeeft hij met de extra sweet pot-technologie al je fouten.

Het profiel is 26 millimeter en er zijn resistente materialen gebruikt voor goede prestaties. De structuur is 100% koolstof. Het heeft ook medium eva rubber in de kern, hierdoor verlies je geen gevoel bij het slaan en heb je meer punch in de buurt van het net.

Star Fri Kraken Pro groen, kenmerken

  • Traanvormig ontwerp en bevatte balans van de Star Vie Kraken Pro 2021.
  • De samenstelling is 100% koolstof, met versterkingen in de buis.
  • Het valt op door zijn nieuwe mal met een profiel van 26 mm.
  • Rubber met gemiddelde dichtheid om het vermogen te vergroten zonder output te verliezen.
  • Extra Sweet Spot-technologie die een brede sweet spot genereert.
  • Grote wendbaarheid om snelle bewegingen te maken, .
  • Inbegrepen in de star range van Star Vie 2021 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan aan spelers die intensief of met een hoog niveau spelen die een veelzijdig racket nodig hebben, dat wil zeggen met kracht en controle om hun beste schoten te ontketenen vanaf elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe 0,5 cm langere greep heb je meer comfort bij het vastpakken van de padel racket met twee handen. Je zult ook dol zijn op het ontwerp in zwart- en grijstinten met het bedrijfslogo in fluorescerend groen, erg cool!

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Bovendien heeft het de steun van top tien spelers op de World Padel Tour, zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of de zussen Alayeto.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten