Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Space Pro 2021
  • Star Vie Space Pro 2021
  • Star Vie Space Pro 2021

Star Vie Space Pro 2021

PVP: € 204,95
€ 191,90
-7% Star Vie
padel paleis Star Vie Space Pro 2021 | Domineer het spel met dit veelzijdige racket van Star Vie, een oversized model, met een medium balans en een semi-harde aanslag dankzij de gebruikte materialen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Space Pro blauw en geel

Sla je winnende schoten met het blauwe en gele Space Pro padel racket, een model uit de star-serie van de nieuwe Star Vie 2021-collectie. Het heeft een traanvorm en medium balans om de kracht en controle te krijgen die je nodig hebt bij elke wedstrijdactie.

Het merk heeft in de hele structuur hoogwaardige materialen zoals koolstof gebruikt. Het heeft ook eva-rubber van gemiddelde dichtheid aan de binnenkant voor een semi-harde aanraking en verhoogt zo de punch. Bovendien verbetert het nieuwe ontwerp van het hart de hantering en verdeelt het de gewichten.

Star Vie Space Pro geel en blauw, kenmerken

  • Teardrop formaat met medium balans van de Star Vie Space Pro 2021.
  • Nieuw hartontwerp voor een betere gewichtsverdeling.
  • Het bevat eva-rubber van gemiddelde dichtheid om geen kracht te verliezen bij het slaan.
  • Grotere duurzaamheid dankzij de 100% carbon constructie.
  • Semi-hard touch multifunctionele padel racket.
  • Anatomic Bridge Design-technologie die zorgt voor een comfortabelere grip.
  • Inbegrepen in de star-serie van Star Vie 2021-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor: veelzijdige spelers die graag zowel backhand als forehand spelen. Hiervoor hebben ze een uitgebalanceerd en beheersbaar racket nodig waarmee ze vanuit elk gebied hun beste foto's kunnen maken.

Waarom zal je het leuk vinden? Want door zijn opvallende design ben jij zowel op als naast de baan de Headrolspeler. In deze editie geeft de firma een moderner tintje aan haar ontwerpen en kiest voor de combinatie van zwart met gele en blauwe details in de space pro, heel origineel!

Lees meer over het merk STARVIE

Sinds een paar jaar is StarVie Padel een van de favoriete bedrijven van het publiek. De belangrijkste waarden van Syu zijn: innovatie, traditie en avant-garde, waardoor een breed scala aan padel rackets van hoog niveau wordt bereikt, aangepast aan de behoeften van de spelers.

Vind je beste bondgenoot om de winnaar in jezelf naar boven te halen. Mati Díaz, Franco Stupa, Marcel Jardim of Carolina Navarro zijn enkele van de professionele spelers op de World Padel Tour die het merk vertegenwoordigen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten