Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star VIe Titania Kepler 2021
  • Star VIe Titania Kepler 2021
  • Star VIe Titania Kepler 2021

Star VIe Titania Kepler 2021

PVP: € 197,00
€ 179,90
-9% Star Vie
padel racket Star Fri Kepler 2021 | Onverslaanbare sensaties met dit Star Vie control padel racket, gemaakt van zacht eva-rubber voor een fantastische touch en blessurevrij gamen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Kepler blauw en rood

We analyseren het nieuws dat Starvie Padel 2021 ons brengt voor dit seizoen. We vinden modellen zo compleet als het blauwe en rode Titania Kepler padel tennisracket, een model dat de fantastische controle van zijn voorganger behoudt dankzij zijn ronde formaat en ingehouden balans.

Aan de andere kant genereert het een fantastisch gevoel omdat er zacht eva-rubber in de kern is gebruikt. Je zult dus genieten van een geweldige output voor langzame ballen en minder trillingen. Carbon is ook gebruikt voor de constructie en het Titania Core-stuk om de handling te verbeteren en het gewicht beter te verdelen.

Star Vie Titania Kepler rood en blauw, kenmerken

  • De Star Vie Titania Kepler 2021 heeft het gewicht dicht bij de manchet en een ronde mal.
  • Grote weerstand en duurzaamheid van de structuur dankzij het gebruik van koolstof.
  • Meer snelheid en comfort bij het slaan met het zachte rubber.
  • Het genereert nauwelijks trillingen, waardoor het ongemak voor de arm wordt geminimaliseerd.
  • Controleblad dat u zal helpen excentrische ballen te corrigeren.
  • Nieuw anti-torsieontwerp voor een stabiele en solide slag.
  • Verkrijgbaar in de Star Vie 2021 racketcollectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor: spelers met een gevorderd of gemiddeld niveau die graag rechts spelen en op zoek zijn naar een controleracket, beheersbaar en met een semi-zachte touch. Het is ook ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor armklachten.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen biedt hij de beste prestaties op de baan. Ook in deze editie keert hij terug met een gemoderniseerd design, zeer origineel dankzij de combinatie van zwart met details in blauw en rood.

Lees meer over het merk STARVIE

Ervaar de beste sensaties met Starvie Padel, een bedrijf met een geweldige reputatie die erin is geslaagd voet aan de grond te krijgen in deze zeer competitieve markt. Elk seizoen werken ze om de nieuwste technologische innovaties toe te passen op hun padelpadel rackets, met spectaculaire resultaten.

Daarnaast breidt het zijn catalogus uit met sportkleding, paletteren en accessoires. Ga naar starvie, professionele spelers van de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro of Franco Stupa hebben dit al gedaan.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten