Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Vie Spika 2021
  • Star Vie Spika 2021
  • Star Vie Spika 2021

Star Vie Spika 2021

PVP: € 166,00
€ 149,95
-10% Star Vie
padel racket de padel Star Vie Spika 2021 | Verbeter je spel met dit Star Vie padel racket, het biedt geweldige controle, kracht en comfort, evenals een grote duurzaamheid door de gebruikte materialen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Spika

Word een expert met het Spika padel racket in het geel, een model uit de tussenserie Star Vie 2021. Het is een zeer handzaam model, waarmee je door zijn ronde vorm de bal kunt controleren en meer kracht aan je slagen kunt geven met het gemiddelde evenwicht.

Het bedrijf heeft resistente materialen gebruikt voor een goede duurzaamheid, dus de structuur is 100% koolstof met glasvezel aan de zijkanten. Ook heeft het eva zacht rubber in de kern, hierdoor verlies je geen sensaties bij het slaan en merk je nauwelijks de trillingen van de bal.

Star Vie Spika geel, kenmerken

  • Rond formaat ontwerp en medium balans van de Star Vie Spika 2021.
  • Carbon buis voor grotere weerstand tegen schokken.
  • Glasvezeloppervlak dat de bespeelbaarheid vergroot.
  • Uitzonderlijk gevoel dankzij het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Veelzijdig racket, zeer handzaam en met een brede sweetspot.
  • Grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
  • Inbegrepen in het ontdek assortiment Star Vie 2021 rackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van hoog of gemiddeld niveau die willen verbeteren, omdat het een snel aanpasbaar racket is dat je helpt je schoten te richten en te voorkomen dat je ongedwongen fouten maakt.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het rubber dat in de kern is gebruikt, genereert het nauwelijks trillingen, zodat je urenlang kunt spelen zonder ongemak. Daarnaast is het een van de coolste in de collectie met zijn zwarte design en gele details.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz, Marcel Jardim of Carolina Navarro.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten