Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Star Life Arcadia 2022
  • Star Life Arcadia 2022
  • Star Vie Arcadia 2022

Star Life Arcadia 2022

PVP: € 89,90
€ 79,90
-12% Star Vie
padel racket Star Fri Arcadia 2022 | Speel comfortabel met dit Star Vie initiatie padel racket, gemaakt van flexibele materialen en zacht rubber om je techniek en sensaties op het veld te verbeteren.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Star Vie Arcadia Groen en Rood

Neem je eerste hits met een kwalitatief en goedkoop racket dankzij de nieuwigheden van Star Vie 2022. Koop het Arcadia padel racket, een model uit de Discover-serie dat wordt gekenmerkt door zijn speelbaarheid omdat het een ronde vorm en een lage balans heeft om het meeste te corrigeren -centrum ballen.

Wat betreft de constructie zijn elastische materialen gebruikt om het gemakkelijker te maken om ermee te spelen. Zo is er zowel in het frame als in de vlakken glasvezel gebruikt en in de kern eva zacht rubber. Zo genereert het een zachtere aanraking en merk je nauwelijks de trillingen.

Star Vie Arcadia rood en groen, kenmerken

  • Brede sweet spot van de Star Vie Arcadia 2022 om fouten te vergeven.
  • De samenstelling is 100% glasvezel, een meer elastisch materiaal.
  • Het biedt meer comfort in het spel.
  • Uitzonderlijk gevoel dankzij de binnenkern van zacht eva-rubber.
  • Controle padel racket voor zijn rondere vorm en lage balans.
  • Geweldige speelbaarheid, helpt de speler om de bal terug te brengen naar het rivaliserende veld.
  • Inbegrepen in het initiële assortiment van Star Vie 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het ideaal voor jongens die recentelijk hebben gespeeld of dit af en toe doen, omdat het een padel racket met zachte controle is dat je zal helpen je techniek te perfectioneren en te genieten van betere sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop Star Vie racket is, brengt het de beste materialen en design van het merk samen. Dit seizoen keert hij terug met een combinatie van rode en groene tinten, zodat jij in het middelpunt van de belangstelling staat met de Arcadia.

Lees meer over het merk STARVIE

Ga naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel: Star vie. Het heeft een lange geschiedenis in de sector en past altijd de nieuwste technologieën toe op zijn producten om aan de behoeften van zijn spelers te voldoen.

Geniet van de nieuwe collectie padel rackets, kits, racketas en andere accessoires, we zijn ervan overtuigd dat je degene zult vinden die het beste bij je past. Daarnaast heeft hij de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Mati Díaz.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten