Star Vie Spika 2.0
  • Star Vie Spika 2.0
  • Star Vie Spika 2.0

Star Vie Spika 2.0

PVP: € 159,90
€ 99,99
-38% Star Vie
Star Vie Spika 2.0 SPIKA2-0 | Geniet van geweldige controle over al je slagen dankzij dit Star Vie beginners padel racket, een snel aanpasbaar model waarmee je snel vorderingen maakt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Spika 2.0 witte padel racket

Perfectioneer je speelstijl met het padel racket Spika 2.0 wit, een model uit de Star Vie 2023-beginnerslijn. Het biedt een groot slagoppervlak, dus het helpt je om de meest gedecentreerde ballen te corrigeren en geen fouten te maken. Het heeft dus een rond formaat gecombineerd met een balans dicht bij de hand.

Voor de constructie is carbon en glasvezel gebruikt, een mix die het meer weerstand biedt tegen schokken en een elastischer gevoel voor een geweldige speelbaarheid op het veld. Bovendien bevat het zachte eva rubber aan de binnenkant, dus het vermindert trillingen en zorgt voor een grotere baluitgang.

Star Vie Spika 2.0 in wit, eigenschappen

  • De Star Vie Spika 2.0 2023 is een padel racket voor beginners.
  • Grotere weerstand dankzij de carbon versterkingen in de buis.
  • Comfortabelere touch met laagdichtheid rubber in de kern.
  • Rond formaat met lage balans voor meer controle.
  • Oppervlak in glasvezel voor betere sensaties.
  • Padel racket dat snel aan te passen is en onze fouten zal vergeven.
  • Onderdeel van de Star Vie 2023-beginnersserie.

Voor wie is het bedoeld? Gericht op spelers die beginnen met padel spelen en dit willen doen met een handelbaar padel racket, dat hen in staat stelt de bal gemakkelijk naar het tegenovergestelde veld terug te brengen en te genieten van een zachter gevoel.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het gebruik van elastischere materialen biedt het zeer goede sensaties waardoor je er snel aan zult wennen. Je zult ook dol zijn op het nieuwe ontwerp in wit met een zilveren logo en rode details.

Ontdek meer over het merk STARVIE

Maak de overstap naar een van de merken met de beste reputatie in padel: Star vie Sport. Het merk heeft een lange geschiedenis in de sector omdat hun producten van de hoogste kwaliteit zijn om sporters altijd de beste prestaties te bieden. Spelers zoals Bea González, Javi Garrido of Coki Nieto concurreren met hun producten.

Geniet in onze online winkel van hun nieuwe collectie padel rackets, uitrustingen, paleteros en andere accessoires. We zijn ervan overtuigd dat je het product dat het beste bij je past zult vinden, en altijd tegen de beste prijs.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten