Star Vie Radar 2024
  • Star Vie Radar 2024
  • Star Vie Radar 2024

Star Vie Radar 2024

PVP: € 176,00
€ 158,96
-10% Star Vie
Star Vie Radar PSTRADAR | Ontdek het nieuwe padel racket Radar van Star Vie 2024. Perfect voor beginners, het combineert kracht en controle. Ervaar het comfort en maak het verschil in elk spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Padel racket Star Vie Radar

In 2024 presenteert Star Vie een juweeltje in zijn lijn van padel rackets: het Radar model. Speciaal ontworpen voor beginners, garandeert dit racket niet alleen een uitstekende balcontrole, maar ook een ongeëvenaard comfort bij elke slag dankzij de constructie en technologie. Ontdek een krachtig hulpmiddel dat je vaardigheden op de padelbaan zal versterken.

De gealuminiseerde stof van de Radar versterkt de esthetiek, terwijl de functionaliteit wordt gegarandeerd door een Ultra Speed Soft rubber. Deze combinatie biedt de speler een perfecte balans van kracht en controle zonder de balsnelheid te compromitteren. De perfecte keuze voor degenen die in elk spel het verschil willen maken.

Kenmerken padel racket Radar

  • Ultra Speed Soft rubber met ultrazachte dichtheid.
  • Druppelvorm met een optimale punt in het midden van het blad.
  • Gealuminiseerde stof op het blad voor flexibiliteit en gebalanceerde stijfheid.
  • Gemengde buis: combinatie van koolstofvezel en glasvezel.
  • Reinforcement Torsion System dat trillingen in het handvat minimaliseert.
  • Onderdeel van de Star Vie padel racket collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Het Radar padel racket van Star Vie is ontworpen voor beginnende padelspelers die hun spel naar een hoger niveau willen tillen. Met zijn technische kenmerken is het ideaal voor degenen die een comfortabel maar tegelijkertijd efficiënt gevoel op de padelbaan willen ervaren.

Waarom zal je ervan houden?

Het Radar model is niet zomaar een racket op de markt. Het is een belofte van kwaliteit en uitmuntendheid voor het seizoen 2024. Het ontwerp en de technologie maken het tot een van de parels van de Star Vie collectie, en garanderen elke speler een uitzonderlijke prestatie op de baan.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Sinds de oprichting staat Star Vie synoniem voor innovatie en kwaliteit. Elk van hun producten is het resultaat van jarenlang onderzoek, passie en toewijding. Hun toewijding aan de padelwereld heeft hen een van de meest gerespecteerde merken in de sector gemaakt.

Met een traditie die zich over de jaren uitstrekt, heeft Star Vie een reeks modellen geïntroduceerd die de manier waarop padel wordt gespeeld, hebben gerevolutioneerd. Elk ontwerp, elk materiaal en elke technologie weerspiegelt hun wens om alleen het beste aan de padelgemeenschap te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Comfort Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten