Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Pala Vibora Black Mamba Edition 2019
  • Pala Vibora Black Mamba Edition 2019

padel racket Black Mamba-editie 2019

PVP: € 330,00
€ 124,95
-63% Vibora
Koop het Black Mamba Edition padel racket, het veelzijdige Vibor-model dat zijn prestaties verbetert dankzij het gebruik van nieuwe technologieën
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Mamba-editie 2019

Profiteer van elke actie om het punt te winnen met het Black Mamba Edition 2019 padel racket, het bestverkochte model van Vibora. Het behoudt zijn grote veelzijdigheid dankzij zijn oversized mal en het plaatsen van de balans precies in het midden.

Het presenteert een nieuwe fabricage van de vliegtuigen met behulp van een dubbele laag koolstof, die de weerstand en bijgevolg de kracht op de bal zal verhogen. De kern is gemaakt van EVA-rubber en is ruw, een perfecte combinatie om van meer controle te genieten.

Vibor-a Black Mamba fluor, analyse

  • Dankzij de Vibora Black Mamba Edition 2019 heb je kracht en controle in gelijke mate.
  • Behoudt zacht rubber in de kern voor een uitzonderlijk gevoel en output.
  • 100% carbon constructie, met een dubbele laag van dit materiaal op de vliegtuigen.
  • Verras je rivalen met effecten dankzij de Coarse Surface-technologie.
  • Het Liquid-systeem verbetert uw comfort door trillingen te verminderen.
  • Glanzende en zichtbare koolstofafwerking.
  • Inbegrepen in het geavanceerde assortiment Vibor-a Padel 2019 rackets.

Voor wie is het? Het perfecte wapen voor gevorderde atleten die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket, maar ook comfortabel om hun beste foto's te kunnen maken en geen elleboogklachten te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Voor prestaties en esthetiek. Voor het eerst gaat het van mat naar glanzend, dus met de black mamba-editie word je het middelpunt van de belangstelling met zijn ontwerp in zwart, fluorescerend geel en glanzend vernis.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten