Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Lethal Hybrid 2020
  • Vibora Lethal Hybrid 2020
  • Vibora Lethal Hybrid 2020

Vibora Lethal Hybrid 2020

PVP: € 340,00
€ 188,90
-45% Vibora
Vibora Lethal Hybrid-editie padelpadel | We presenteren een van de nieuwe Vibora padel rackets, het valt op door zijn ongelooflijke balans, zodat je geen kracht of controle hoeft op te offeren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibor padel racket Lethal Hybrid

Het goede laat nog lang op zich wachten, maar we zijn de eersten die het Vibora -nieuws voor deze 2020 aankondigen. Ontdek het nieuwe dodelijke hybride padel racket, een model van het meest gebalanceerde, zodat je het punt kunt winnen bij elke actie. Zo behoudt het een druppelformaat en een goed gecentreerde balans.

Het is vervaardigd met koolstof, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 24k-stof, zodat we een gegarandeerde grote duurzaamheid hebben. In de kern heeft het zacht schuim, dus we zullen genieten van een spectaculaire start. Het bevat ook een anti-vibratiesysteem voor een minder schadelijk spel.

Vibor-a Lethal Hybrid zwart, review

  • De Vibora Lethal Hybrid 2020 is een veelzijdig padel racket dat zowel kracht als controle biedt.
  • Eva zacht schuim, waarmee we geen sensaties zullen verliezen.
  • U kunt snel op elke bal reageren, omdat deze zeer beheersbaar is.
  • De meest resistente dankzij de gebruikte koolstof en 24k-stof.
  • Het bevat een rubberen anti-vibrator die is ontworpen om te genieten van een zachtere slag.
  • Total Carbon Tube-technologie voor een betere duurzaamheid.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Vibor-a 2020 herenrackets.

Voor wie is het? Gemaakt voor de meest veeleisende spelers op het veld, die niets willen opgeven en op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket, met de beste balans tussen kracht, controle en comfort om geen enkel schot te missen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een high-performance padel racket is, gemaakt van hoogwaardige materialen zodat je op je best kunt presteren. Daarnaast zullen ze hun ogen niet van je afhouden met hun zwarte design, grijze en rode details en zichtbare carbon.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten