Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero Vibora Yarara Rojo 2020
  • Paletero Vibora Yarara Rojo 2020
  • Paletero Vibora Yarara Rojo 2020

Vibora King Cobra Red 2020 padeltas

PVP: € 110,00
€ 64,95
-41% Vibora
Draag al je materiaal georganiseerd en beschermd met deze Vibora-Padel Tassen, ontworpen met grote compartimenten en gevoerde beschermingen voor meer comfort

Vibora King Cobra Red 2020 padeltas

Geniet van alle kwaliteit van Vibora met de zwart-rode padel racketas King Cobra 2020. Het is een van de grootste in de collectie, waardoor je al je uitrusting op een ordelijke en comfortabele manier kunt vervoeren. Het bevat ook beschermingen om het veel comfortabeler te maken en geen ongemak te veroorzaken.

Aan de andere kant heeft het 2 zijkanten voor rackets, met capaciteit voor 2 rackets en één thermisch materiaal om te voorkomen dat de kou of hitte je rackets beschadigt. Daarnaast heeft het een exclusief vak om de schoenen in te laten, zodat je ze niet met de rest hoeft te mixen.

Padeltas Vibora King Cobra rood, kenmerken

  • De Vibora King Cobra rood 2020 heeft 2 vakken voor meerdere rackets.
  • Het bevat thermotechnologie om de rackets in goede staat te houden.
  • Groot van formaat zodat je niets thuis laat.
  • Onafhankelijke zak om te ventileren en vuil van de schoenen te schudden.
  • Gevoerde handgrepen en kleine vakken voor accessoires.
  • Het behoort tot de nieuwe catalogus van Vibora 2020 tassen voor jongens.

Voor wie is het? Ontworpen voor: spelers die na de training meestal douchen en veel spullen mee moeten nemen, omdat het een grote tas is met verschillende vakken om alles netjes te houden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de meest elegante en verfijnde van de collectie is. Het bedrijf heeft hoogwaardige materialen gebruikt, met een zwarte combinatie en rode kleurdetails, je zult jaloers zijn op je collega's!

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden./p>

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten