Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Amarillo fluor
  • Overgrips Pro Vibora Lisos x3 Amarillo fluor

Overgrips Vibora Pro Lisos x3 Amarillo fluor

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Vibora
Overgrips de padel Vibora Pro Lisos x3 Amarillo fluor | Fantastische prijs-kwaliteitverhouding voor deze Vibora padel overgrips, een accessoire dat de grip verbetert en geweldige sensaties op het veld geeft

Gladde Overgrips Vibora Pro Geel

Ontdek ons brede assortiment accessoires van topkwaliteit voor alle soorten spelers. Koop de Pro Lisos x3 padel overgrips in fluorgeel, een Vibora 2021 accessoire om te genieten van een droge en sterkere grip op het racket.

Het merk heeft zijn formule vernieuwd om de sensaties en het comfort van de atleet te verbeteren. Ze bieden ook een grote weerstand en absorberend vermogen, waardoor de padel racket niet uit je handen glijdt en je parten speelt.

Vibora overgips Pro Glad geel, kenmerken

  • Blisterverpakking met 3 stuks Vibora Pro Lisos x3 Geel fluor.
  • Ze zijn glad en fluorescerend geel.
  • Gaat lang mee, zodat u ze niet zo vaak hoeft te vervangen.
  • Ideaal om de grip van het racket aan je hand aan te passen.
  • Lijm aan het ene uiteinde voor eenvoudige plaatsing.
  • Vibor-a Padel 2021-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Ze zijn ontworpen voor spelers die de grip van hun padel racket willen verbeteren of aan hun hand willen aanpassen, omdat ze niet alleen het comfort bieden dat je nodig hebt, maar ook zweet op je handen voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, behouden ze hun eigenschappen langer. Ze vallen ook op door hun fluorgele dessin, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere, meer klassieke kleuren.

Lees meer over het merk VIBORA

Geniet van de beste sensaties op de baan met Vibora Padel, een merk dat steeds meer aanzien geniet bij het publiek. En het is dat hij al vele jaren in padel zit en spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrust.

Vind je beste bondgenoot op het veld dankzij de nieuwe collectie Vibora padel rackets, schoenen, textiel en andere accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen, technologieën en ontwerpen om uitzonderlijke prestaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten