Overgrip Wilson Advantage zwart x 3
  • Overgrip Wilson Advantage zwart x 3

Overgrip Wilson Advantage zwart x 3

PVP: € 9,50
€ 7,50
-22% Wilson Padel
Wilson Advantage zwarte padel overgrip 3PK | Niets houdt je tegen in je wedstrijden met de nieuwe Advantage overgrips-packs van het merk Wilson, ontworpen met ademende en absorberende materialen
Schrijf een beoordeling

3 Overgrip padel Wilson Advantage zwart

Kies kwaliteitsaccessoires in onze online padelwinkel waar je de nieuwe collectie Wilson-accessoires kunt kopen, perfect om goed uitgerust naar alle wedstrijden te gaan. Koop de drie pack Advantage overgrips in zwart, ontworpen om zweet van je hand af te voeren.

Terwijl je ermee speelt, zul je merken dat het erg zacht is en dat het een zeer goede grip biedt om onbeperkt je beste foto's te kunnen maken. Bovendien is hij niet heel dik, dus als hij eenmaal op zijn plaats zit, kun je comfortabel verder spelen met de padel racket omdat hij niet dikker wordt.

Wilson Advantage overgips in zwart, kenmerken

  • De Wilson Overgrips Advantege zijn zwart.
  • Ze worden verkocht in een verpakking van drie stuks.
  • Ze zullen niet moeilijk voor u zijn om aan of uit te trekken.
  • Ze geven je een geweldige grip zonder de dikte van het handvat te vergroten.
  • Ze helpen zweet van de hand af te voeren, waardoor de padel racket niet wegglijdt.
  • Wilson 2022 padelaccessoires catalogus.

Voor wie is het? Ideaal voor die mensen die het racket comfortabel willen vastgrijpen en die de dikte van het handvat willen vergroten zonder transpiratie te verwaarlozen om het racket goed vast te kunnen houden tijdens het padel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze van geweldige kwaliteit zijn zodat je er lang mee kunt spelen, zijn ze ook in het zwart ontworpen zodat ze niet moeilijk te combineren zijn met je racket.

Lees meer over het merk WILSON

Koop een van de merken die jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914, de voorbereiding van de beste atleten ter wereld en in padel, heeft het ook zijn bijdrage geleverd en waardoor spelers zoals Fernando Belasteguin, Pablo Lijo of Nicole Traviesa, en vele anderen, zijn geslaagd.

Ontdek de gevarieerde productcatalogus die door het merk wordt aangeboden, waar u padel rackets, accessoires, padel rackets... kunt vinden die u zullen helpen de best mogelijke prestaties op het veld te leveren. Aarzel niet en rust jezelf uit met een van de meest succesvolle merken in de wereld van padel dankzij de geweldige kwaliteit.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten