Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Serpent Advance 2022
  • Vibora Serpent Advance 2022

Vibora Serpent Advance 2022

PVP: € 139,00
€ 124,95
-11% Vibora
Vibora Serpent Advance 2022 padel racket | Geniet van geweldige controle en kracht met dit veelzijdige Joma padel racket, een zeer goed uitgebalanceerde nieuwigheid die terugkeert om zichzelf te consolideren op de markt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibor-a Serpent Advance Groen

We analyseren in detail het nieuwe Vibora Padel 2022 -model. Koop het groene Serpent Advance padel racket, een van de meest uitgebalanceerde in de nieuwe collectie. En het is dat het is vervaardigd in een oversized formaat en medium balans, wat zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en controle.

Wat de constructie betreft, is er koolstof gebruikt, wat het een grote weerstand en stevigheid aan de structuur geeft. Het comfort is ook niet verwaarloosd, aangezien de kern is gemaakt van zacht eva-rubber, wat de output van de bal verbetert en de sensaties van de speler verhoogt.

Vibor-a Serpent Advance groen, kenmerken

  • Geweldige speelbaarheid op elk punt met de Vibora Serpent Advance 2022.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan met de zachte eva rubberen kern.
  • Teardrop-formaat met gecentreerde balans om het veelzijdig te maken.
  • Solide en stabiele structuur dankzij carbon en 3k-stof.
  • Het zal je helpen om elk deel van de rechtbank te domineren.
  • Versterkte structuur die een stabielere slag genereert, waardoor torsie wordt geëlimineerd.
  • Een van de veelzijdige rackets van Vibor-a Padel 2022.

Voor wie is het? We denken dat het perfect is voor spelers met een gevorderd niveau die willen genieten van een perfecte balans tussen kracht, controle en comfort, aangezien de gebruikte materialen het uitstekende prestaties geven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een vibrator is - een padel racket met uitstekende prestaties, omdat het de beste materialen van het merk bevat en niet in prijs omhoog schiet. U zult ook genieten van de glanzende afwerking met een combinatie van zwart, zilver logo en groene details.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten