Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Muñequera Vibora 12cm Azul
  • Muñequera Vibora 12cm Azul

Viper Polsband 12cm Blauw

PVP: € 5,00
€ 4,50
-11% Vibora
Polsband voor padel Vibora 12cm Blauw | Meer ondersteuning met deze lange Vibor-a polsband, ontworpen in blauw en met een selectie van de beste stoffen om de beste prestaties te bereiken

Grote Vibora-polsband in blauw

Geniet van een sterke en droge grip met de nieuwe blauwe padelpolsband en de langere maat van Vibora Padel 2022. Het is een accessoire dat je voor de beste prijs kunt krijgen, ideaal om overtollig vocht in armen en handen op zomerdagen te bestrijden.

Aan de andere kant is het gemaakt van elastische en hoogwaardige stoffen om langer mee te gaan in goede staat. Het houdt ook het gewricht zeer goed vast, waardoor mogelijk ongemak of letsel wordt voorkomen. Het wordt ook afzonderlijk verkocht en is verkrijgbaar in meer kleuren.

Lange polsband adder in blauw, kenmerken

  • De Vibora 12cm Blauw is gemaakt van 69% katoen, 22% polyamide, 5% viscose en 4% elastaan.
  • Per stuk en in verschillende kleuren te koop.
  • Ze nemen overtollig vocht op.
  • Design in blauwe tinten en groot formaat.
  • Ze bieden meer ondersteuning om ongemak te voorkomen.
  • Nieuwe Babolat Padel 2021-accessoirescatalogus.

Voor wie is het? Gericht op alle atleten die op de heetste dagen goed uitgerust willen zijn, aangezien deze Babolat-polsbandjes zweet absorberen en ook het gewricht goed ondersteunen.

Waarom zal je het leuk vinden? Naast het genieten van de beste prestaties tijdens het sporten, geniet je ook van een geweldig design. Bij deze gelegenheid zijn ze afgewerkt in blauw, waarbij het logo en de bies aan de bovenkant in marineblauw worden benadrukt.

Lees meer over het merk VIBORA PADEL

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de grootte van Maxi Gabriel, Jacobo Blanco of Belén Montes uitrusten.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten