Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Lethal Hybrid 2022
  • Vibora Lethal Hybrid 2022
  • Vibora Lethal Hybrid 2022

Vibora Lethal Hybrid 2022

PVP: € 185,00
€ 110,95
-41% Vibora
padel racket de padel Vibora Lethal Hybrid 2022 | Domineer elk deel van het veld met dit veelzijdige racket van Vibora, een model dat geliefd is om zijn aanraking en balans, omdat het niet teleurstelt in aanval of verdediging
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Lethal Hybrid Dorada

Ontdek in onze online winkel het laatste nieuws van Vibora Padel 2022. Een nieuwe versie van het dodelijke hybride gouden padel racket keert terug, een model van het meest gebalanceerde omdat het is ontworpen in een traanvorm en medium balans, dus het helpt de tijd om verdedig en start de overgang naar de aanval.

Net als zijn voorganger is het gemaakt van 100% koolstof, met een 3k gouden laag die het oppervlak versterkt, waardoor het een droger gevoel en uitstekende weerstand krijgt. In de kern heeft het zacht schuim, dus we zullen genieten van een spectaculaire output en minder trillingen bij het slaan. Bovendien verbetert het hartontwerp de stabiliteit.

Golden Vibor-a Lethal Hybrid, kenmerken

  • De Vibora Lethal Hybrid 2022 bevat zacht eva-rubber voor een unieke touch.
  • Veelzijdig racket dat zowel kracht als controle biedt dankzij de oversized mal en medium balans.
  • Carbon buis, waardoor het meer sterkte en stijfheid heeft.
  • Oppervlak in 3k gouden stof die de esthetiek en weerstand verbetert.
  • Het bevat een rubberen anti-vibrator die is ontworpen om te genieten van een zachtere slag.
  • Gladde matte afwerking die het een zeer verfijnde uitstraling geeft.
  • Het behoort tot de nieuwe collectie Vibor-a 2022 herenrackets.

Voor wie is het? Op maat gemaakt voor veelzijdige spelers, degenen die op zoek zijn naar de beste prestaties in aanval en verdediging, omdat je door veelzijdigheid je beste foto's kunt maken op elk deel van het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen op de markt bevat om spectaculaire prestaties te leveren. Het keert ook terug met een zeer zorgvuldige esthetiek, met een combinatie van koolstof in goud die het onweerstaanbaar maakt.

Lees meer over het merk VIBOR-A

Geniet van deze sport met Vibora, een Spaans merk met erkend prestige binnen padel. Er zijn vele jaren geschiedenis van het bedrijf, spelers van de omvang van Josete Rico uitrusten en vele anderen.

Vind ze leuk en rust jezelf uit met hun nieuwe collectie padel rackets, uitrusting en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om onverslaanbare sensaties tijdens het spel te bieden.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten