Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023
  • Vibora Naya Junior 2023

Vibora Naya Junior 2023

PVP: € 94,95
€ 84,95
-11% Vibora
Padelpad Vibora Naya Junior 2023 | Maximale bespeelbaarheid met dit Vibora kinderracket, een model dat opvalt door zijn controle en zachte touch, waardoor het makkelijker is om mee te spelen.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Vibora Naya

Laat de kleintjes genieten van deze prachtige sport met het paarse Naya Junior padelracket, een van de nieuwigheden die Vibora dit seizoen presenteert 2023. Het is een replica van het model voor volwassenen, met behoud van een geweldige sweet spot dankzij het rondere formaat. met een lage balans, wat ons zal helpen de bal onder controle te houden.

Aan de andere kant is het aangepast aan de hand van de kleintjes, dus het heeft minder dikte in de vuist gecombineerd met een gewicht van ongeveer 330 - 350 gram om het gemakkelijk te hanteren. Carbon is ook in het frame gebruikt om de duurzaamheid te verbeteren, evenals zacht rubber voor een veel zachtere en aangenamere slag.

Vibora Naya voor paars meisje, kenmerken

  • La Vibora Naya Junior 2023 presenteert een constructie van glasvezel.
  • Meer controle over de bal dankzij de ronde mal met lage balans.
  • Gewichtsverlies, nadenken over de behoeften van meisjes.
  • Zacht eva-rubber aan de binnenkant om trillingen te voorkomen.
  • Snel aanpasbaar mes om de voortgang van de jonge duiven te vergemakkelijken.
  • Esthetiek in zwart met logo en paarse details.
  • Nieuwe Vibora 2023 kinderrackets.

Voor wie is het? Voor de kleintjes thuis, want het is een padel racket voor meisjes of jongens aangepast aan hun behoeften, waardoor het ideaal is om te beginnen met spelen of een level omhoog te gaan. Door de samenstelling van flexibele materialen is er makkelijk mee te spelen, zodat de kleintjes er volop van zullen genieten op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het slangenmerk geen middelen heeft gespaard bij de constructie, en het ook zeer zorgvuldige cosmetica heeft gegeven. Dit seizoen keert de Naya voor meisjes terug met een hele stoere zwarte finish en paarse details.

Ontdek meer over het merk VIBOR-A

Geniet van de beste padelervaring met Vibora Padel, een Spaans merk met een lange geschiedenis in de sector. Er is een jarenlange geschiedenis van het bedrijf, waarbij spelers van de omvang van onder andere Martín Sánchez Piñeiro of Josete Rico zijn uitgerust.

Wacht niet langer en haal in onze online winkel de nieuwe collectie padel padel rackets, kits en accessoires. Ze zijn allemaal gemaakt met de beste materialen en technologieën om de atleet uitzonderlijke prestaties te bieden in elke wedstrijd.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 330-350gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten