Vibora Yarara wit Xtreme fiber 2024
  • Vibora Yarara wit Xtreme fiber 2024
  • Vibora Yarara wit Xtreme fiber 2024

Vibora Yarara wit Xtreme fiber 2024

PVP: € 140,00
€ 138,80
-1% Vibora
Vibora Yarara wit Xtreme fiber A000444 | Maximaliseer je potentieel met de Vibora Yarara Blanca Xtreme Fiber 2024 padel racket. Elegance en technologie verenigen zich om de padelbaan te domineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Vibora Yarara wit Xtreme fiber padelracket

Ontdek innovatie en stijl met de Vibora Yarara wit Xtreme Fiber 2024, een padel racket die nieuwe normen stelt in het padelspel. Ontworpen voor spelers die eruit willen springen, de wit-gouden kleur biedt een imposante esthetiek en uitzonderlijke prestaties op de baan door zijn veelzijdigheid.

De Vibora Yarara wit Xtreme Fiber 2024 combineert traditie en technologie perfect en biedt een onovertroffen speelervaring. Met een constructie van zacht gelamineerd EVA-schuim en glasvezel op de oppervlakken, is het een padel racket dat snel aanpasbaar is om je techniek naar een hoger niveau te tillen.

Kenmerken van de Vibora Yarara wit Xtreme Fiber 2024 padel racket

  • Tranenvorm en medium balans voor een gebalanceerd spel.
  • Jubileumhartontwerp dat grote stabiliteit biedt bij het slaan.
  • Samenstelling van glasvezel die een elastisch en duurzaam gevoel biedt.
  • Kern van zacht gelamineerd EVA-schuim voor een uitstekende baluitgang.
  • Reliëf op de vlakken die het mogelijk maakt om meer effect aan je slagen te geven.
  • Maakt deel uit van de Vibora 2024 padel rackets collectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is ideaal voor gevorderde of gemiddelde spelers die hun spel willen verbeteren. De veelzijdigheid en snelle aanpassing maken het perfect voor zowel het spel vanaf de achterkant van de baan als aan het net.

Waarom zal het je bevallen?

Het gebruik van hoogwaardige materialen in de Vibora Yarara wit Xtreme Fiber 2024 zorgt voor de beste sensaties op de baan, terwijl de unieke esthetiek in het wit zeker niet onopgemerkt zal blijven.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Door zijn geschiedenis heen heeft Vibora de meest geavanceerde technologie weten te combineren met exclusieve ontwerpen, ervoor zorgend dat elk padel racket een meesterwerk is in zowel functie als vorm.

Elk Vibora padel racket vertelt een verhaal van passie voor padel, een erfenis van perfectie die zich vertaalt in superieure prestaties op de baan. Kies voor Vibora en word deel van een traditie van uitmuntendheid.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten