Vibora Belcher Classic fiber 2024
  • Vibora Belcher Classic fiber 2024
  • Vibora Belcher Classic fiber 2024

Vibora Belcher Classic fiber 2024

PVP: € 110,00
€ 109,95
-1% Vibora
Vibora Belcher Classic fiber A000448 | Ontdek de hanteerbaarheid en het ontwerp van de Vibora Belcher Classic fiber 2024 padel racket
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Vibora Belcher Classic fiber padelracket

Ontdek de uitmuntendheid en het comfort in het spel met de Vibora Belcher Classic fiber 2024. Deze padel racket, met zijn afgerond ontwerp en geavanceerde technologie, is de ideale partner voor hen die hun eerste stappen zetten in de spannende wereld van padel. Ontworpen om optimale prestaties en ongeëvenaarde hanteerbaarheid te bieden, zal de Belcher Classic fiber je helpen je spel te verbeteren bij elke wedstrijd.

De Vibora Belcher Classic fiber 2024 bevat materialen van topkwaliteit die duurzaamheid garanderen en een zachte aanraking met de bal. De structuur is bedacht om het leren en de evolutie van de tussenliggende spelers te vergemakkelijken, waardoor elke slag een nieuwe kans is om je techniek op de padelbaan te perfectioneren.

Kenmerken van de Vibora Belcher Classic fiber 2024 padel racket

  • Brede sweet spot, vergeeft fouten en verbetert de nauwkeurigheid dankzij de lage balans en ronde vorm.
  • Zachte EVA-rubber die trillingen minimaliseert, zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel.
  • Glasvezel in de constructie voor superieure elasticiteit en aanpassing bij elke slag.
  • Uitzonderlijke hanteerbaarheid, ideaal voor beginners die hun spel effectief willen evolueren.
  • Fantastisch ontwerp dat je zal laten schitteren op de baan.
  • Onderdeel van de Vibora rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Vibora Belcher Classic fiber 2024 is speciaal ontworpen voor tussenliggende of beginnende spelers die een padel racket zoeken waarmee ze hun techniek kunnen verbeteren en van elk spel kunnen genieten. Het evenwicht en ontwerp bevorderen een snelle aanpassing en een effectiever spel.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Vibora Belcher Classic fiber 2024 niet alleen vanwege zijn prestaties maar ook vanwege zijn esthetiek. De zwarte kleur met blauwe details geeft een moderne en dynamische toets die je zal laten schitteren op de baan. Kwaliteit en stijl binnen handbereik tegen een onverslaanbare prijs.

Ontdek meer over het merk Vibora

Vibora, synoniem voor innovatie en kwaliteit, leidt al jaren de markt van padel rackets met modellen die uitblinken in ontwerp en functionaliteit. Elk racket is een weerspiegeling van de toewijding en het engagement van het merk met de sport, altijd strevend om de verwachtingen van de spelers te overtreffen.

Kiezen voor een Vibora racket betekent kiezen voor een traject van succes en vertrouwen. Met elk gelanceerd model heeft Vibora aangetoond dat uitmuntendheid en toewijding aan innovatie de basis zijn van zijn nalatenschap. De Belcher Classic fiber 2024 is een duidelijk voorbeeld van deze geest, traditie en moderniteit samenbrengend in een racket dat je naar de overwinning zal begeleiden.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten