Wilson padeltas Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024
  • Wilson padeltas Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024

Wilson padeltas Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024

PVP: € 80,00
€ 66,41
-17% Wilson Padel
Wilson Team Padel Bag grijs rood glanzend | Ontdek de Padeltas Wilson Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024, perfect voor het stijlvol en comfortabel dragen van je padeluitrusting. Maak je klaar om te winnen op de baan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 6 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson racketbag Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024

Voor de gepassioneerde padelspelers die functionaliteit met stijl willen combineren, is de Padeltas Wilson Team Padel Bag grijs rood glanzend 2024 een onovertroffen keuze. Zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van de spelers te voldoen, blinkt deze padeltas niet alleen uit door zijn aantrekkelijke ontwerp in grijs en rood, maar ook door zijn vermogen om tot vier padelrackets samen met je essentiële uitrusting op te bergen, zodat je volledig voorbereid bent voor elk spel.

Dankzij de functies die zijn ontworpen voor maximaal comfort, zoals de verstelbare gewatteerde riemen en een speciaal compartiment voor schoenen, garandeert deze padeltas een compacte en geordende transportervaring. De extra compartimenten voor accessoires stellen je in staat om alles wat je nodig hebt mee te nemen, terwijl je je bezittingen georganiseerd en toegankelijk houdt.

Kenmerken van de Wilson Team Padel Bag grijs rood padeltas

  • Capaciteit voor maximaal vier rackets en speluitrusting, ideaal voor professionele spelers en liefhebbers.
  • Een onafhankelijke tas voor schoenen, houdt de rest van de uitrusting schoon en gescheiden.
  • Extra compartimenten voor accessoires, perfect voor persoonlijke items zoals sleutels en telefoons.
  • Verstelbare gewatteerde riemen en een bovenhandvat voor comfortabel en veelzijdig transport.
  • Een afneembaar compartiment met rits voor een extra paar schoenen, ideaal voor lange reizen.
  • Onderdeel van de Wilson 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Padeltas Wilson Team Padel Bag is ontworpen voor alle padelspelers, van amateurs tot professionals, die zowel functionaliteit als stijl waarderen. Zijn opbergcapaciteit en ergonomische kenmerken maken het ideaal voor degenen die comfort en organisatie zoeken bij het dragen van hun uitrusting.

Waarom zal je het leuk vinden?

Omdat het een uitzonderlijk ontwerp combineert met ongeëvenaarde functionaliteit. Je zult niet alleen al je uitrusting veilig en georganiseerd vervoeren, maar je zult dit ook in stijl doen. Specifieke kenmerken zoals het compartiment voor schoenen en de zakken voor accessoires maken deze padeltas een superieure keuze.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, met een rijke en diverse geschiedenis in de wereld van sport, is een merk dat naast atleten van alle disciplines heeft gestaan, door het bieden van producten van hoge kwaliteit ontworpen voor maximale prestaties. Met een onwrikbare toewijding aan innovatie en ontwerp, heeft Wilson zich gevestigd als marktleider in de sportuitrustingsindustrie.

Op het gebied van padel blijft Wilson uitblinken door producten te bieden die voldoen aan de behoeften van spelers op alle spelniveaus. Van rackets tot accessoires zoals de Padeltas Wilson Team Padel Bag, het merk zet zich in om de ervaring op de baan voor spelers over de hele wereld te verbeteren.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten