Wilson padeltas Team Padel Bag rood crème 2024
  • Wilson padeltas Team Padel Bag rood crème 2024

Wilson padeltas Team Padel Bag rood crème 2024

PVP: € 80,00
€ 66,96
-17% Wilson Padel
Wilson Team Padel Bag rood crème | Draag je uitrusting met stijl en veiligheid met de Padeltas Wilson Team Padel Bag rood crème 2024. Uniek ontwerp en optimale capaciteit. Ontdek het verschil vandaag nog!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wilson racketbag Team Padel Bag rood crème 2024

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl met de Padeltas Wilson Team Padel Bag rood crème 2024. Specifiek ontworpen voor padel enthousiastelingen, valt deze padeltas niet alleen op door zijn opvallende rode crème kleur, maar ook door zijn uitzonderlijke opslagcapaciteit, in staat om tot vier rackets en al je essentiële uitrusting veilig en georganiseerd te dragen. Bereid je voor om de baan op te gaan met alles wat je nodig hebt, klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Innovatie ontmoet gemak in deze padeltas, uitgerust met een speciaal compartiment voor schoenen en meerdere zakken voor accessoires die een optimale organisatie van je spullen verzekeren. Met verstelbare gewatteerde banden en een ontwerp bedacht voor de moderne speler, is de Wilson Team Padel Bag je ideale partner voor elke wedstrijd of training.

Kenmerken van de Wilson Team Padel Bag rood crème padeltas

  • Ruime capaciteit om tot vier padelrackets te herbergen, zorgend dat al je uitrusting met je meekomt.
  • Bevat een compartiment met trekkoordzak om bezwete schoenen te scheiden, waardoor de rest van je uitrusting schoon blijft.
  • Meerdere kleine zakken ideaal voor het veilig opbergen van sleutels, telefoon en andere persoonlijke accessoires.
  • Verstelbare gewatteerde banden voor comfortabel transport, samen met een bovenhandvat voor veelzijdigheid in het dragen.
  • 100% polyester stof, biedt duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage.
  • Onderdeel van de Wilson 2024 padeltassencollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is ontworpen voor padelspelers van elk niveau die een praktische en stijlvolle oplossing zoeken voor het vervoeren van hun uitrusting. Ideaal voor zowel professionals als amateurs, zijn ontwerp en functionaliteiten maken het de perfecte keuze voor degenen die comfort en efficiëntie waarderen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Padeltas Wilson Team Padel Bag vanwege zijn unieke ontwerp in rood crème, evenals zijn doordachte kenmerken voor de padelspeler. Het comfort van het vervoer, samen met de capaciteit en interne organisatie, zullen elke reis naar het veld een aangename en moeiteloze ervaring maken.

Ontdek meer over het merk Wilson

Wilson, een wereldleider in de productie van sportuitrusting, onderscheidt zich door zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Sinds zijn oprichting heeft Wilson zowel elite-atleten als amateurs begeleid, door producten aan te bieden die hun prestaties en plezier in sport verbeteren.

In de wereld van padel heeft Wilson het verschil gemaakt met zijn rackets, accessoires en natuurlijk padeltassen, door geavanceerde technologie en design te combineren om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten