Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Wilson Blade Elite 2020
  • Wilson Blade Elite 2020
  • Wilson Blade Elite 2020

Wilson padel racket Elite 2020

PVP: € 180,00
€ 149,95
-17% Wilson Padel
Wilson padel racket Elite 2020 padel racket | Geniet van een uitgebalanceerd spel met dit Wilson padel racket, gemaakt van carbon en glasvezel voor meer weerstand en een spectaculair ontwerp.

Wilson padel racket Elite zwart en groen racket

Maak kennis met het laatste Wilson 2020 -nieuws in onze online winkel. Koop het padel racket Elite padel racket, een model uit de intensieve serie dat zowel in aanval als verdediging zeer goed reageert. Het is dus een uitgebalanceerd, hanteerbaar en licht padel racket.

Dankzij het gebruik van glasvezel en koolstof is de structuur resistenter en duurzamer. Binnenin heeft het power foam rubber, dat wil zeggen een iets harder schuim voor een goede punch maar met behoud van zijn karakteristieke touch. Het bevat ook technologie voor scherpe gaten, een nieuw boorsysteem.

Wilson padel racket Elite zwart en groen, kenmerken

  • Met de 2020 Wilson padel racket Elite geniet je van controle en kracht.
  • Het combineert glasvezel en koolstof in de structuur om een betere duurzaamheid te bereiken.
  • Power foam core, een harder schuim dat de punch vergroot.
  • Nieuw boorpatroon voor scherpe gaten.
  • Subliem vuistontwerp voor een comfortabelere grip.
  • Veelzijdige padel racket door zijn overmaatse vorm en goed gecentreerde balans.
  • Het absorbeert de impact van de bal zeer goed, waardoor ongemak aan de elleboog wordt voorkomen.
  • Verkrijgbaar in de Wilson 2020 padel racketcollectie.

Voor wie is het? Gericht op sporters die regelmatig padel spelen en houden van zowel power als controle. Daarom zijn ze op zoek naar een veelzijdig en hanteerbaar padel racket waarmee ze elk deel van de baan kunnen domineren.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er koolstof in de structuur is gebruikt, krijgt het een betere duurzaamheid en weerstand tegen schokken. We verzekeren je ook dat je niet onopgemerkt zult blijven met zijn zwarte design en groene details.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport met jarenlange ervaring in de sport. In padel heeft hij ook zijn bijdrage geleverd en heeft momenteel Fernando Belasteguín in zijn gelederen, de beste speler in de geschiedenis.

Ontdek het gevarieerde assortiment padel rackets, schoenen, palettero's en andere accessoires waarmee je de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten