Wilson ProStaf V2 Elite
  • Wilson ProStaf V2 Elite
  • Wilson ProStaf V2 Elite

Wilson ProStaf V2 Elite

PVP: € 250,00
€ 224,95
-11% Wilson Padel
padelschoen Wilson Pro Staff V2 Elite | Koop dit Wilson padel racket voor de beste prijs, een krachtig model dat wordt gekenmerkt door zijn brede sweetspot en comfortabelere aanraking
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Pro Staff V2 Elite 2023 padel racket

We presenteren de nieuwste collectie producten om padel te spelen Wilson 2022. Ontdek het nieuwe Pro Staff V2 Elite padelracket in oranje en gele tinten, een model dat wordt gekenmerkt door zijn controle, want dankzij het ronde formaat met balans is het slagoppervlak ingeperkt Het is erg breed, wat prioriteit geeft aan controle over macht.

Voor de constructie is het gecombineerd met koolstof en glasvezel, wat de beste balans biedt tussen weerstand en elasticiteit. Binnenin is zacht eva-rubber gebruikt, zodat je geniet van een comfortabelere aanraking en minder trillingen. Ten slotte heeft het ruwheid, zodat u grotere effecten in al uw opnamen kunt afdrukken.

Wilson Pro Staff V2 Elite in oranje en gele tinten, functies

  • De Wilson Pro Staff V2 Elite presenteert een sublieme grip met een polsbandkoord dat je grip verbetert.
  • Ronde vorm met gewicht dicht bij de hand, waardoor het een controleracket is.
  • Constructie van koolstof en glasvezel.
  • Zacht eva-rubber aan de binnenkant voor een zeer comfortabele aanraking.
  • Het stelt je in staat om ongelooflijke effecten uit te voeren met zijn reliëfstructuur.
  • Zeer comfortabele grip door de combinatie van sublieme grip en verstelbaar touw.
  • Scherp boren van gaten die een beter gevoel van controle geeft bij het slaan.
  • Opgenomen in de Wilson padel racketcatalogus voor 2022.

Voor wie is het? Geschikt voor spelers van een gevorderd niveau die meestal rechts spelen en graag het punt van achteren voorbereiden, aangezien het een controleracket is, waarmee de sweetspot breed is en het ook al je fouten zal vergeven.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de modellen is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat het alle technologieën van het merk samenbrengt voor een goede prijs. Je zult het ook op het eerste gezicht geweldig vinden, omdat het een zwart ontwerp heeft met details in gele en oranje tinten, erg cool!

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en heeft het ook zijn bijdrage geleverd aan padel, met Fernando Belasteguín als de grootste vertegenwoordiger op de WPT-banen.

Ontdek de volledige catalogus van padelrackets, schoenen, Padeltass en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking zult hebben. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Onze beste producten