Wilson Ultra LT V2
  • Wilson Ultra LT V2
  • Wilson Ultra LT V2

Wilson Ultra LT V2

PVP: € 240,00
€ 218,95
-9% Wilson Padel
Wilson Ultra LT V2 padel racket | Geef je spel extra power met dit geavanceerde Wilson-racket, een vrij licht model dat ons ook zal helpen bij het uitvoeren van krachtige slagen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 11 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Ultra LT V2 2023 padel racket

Laat je meest agressieve kant zien met de nieuwigheden die Wilson Padel dit seizoen presenteert 2022. Ontdek het zwart-grijze padelracket Ultra LT V2, een zeer licht model aangezien het ongeveer 350 gram weegt, dus het is zeer handelbaar Geschikt voor zowel jongens en meisjes.

Op de baan merkten we dat hij extra kracht biedt omdat hij een extra grote mal heeft met een iets hogere balans. Het heeft ook een koolstofconstructie en eva-rubber in de kern, wat de sensaties bij het slaan verbetert. Ten slotte presenteert het een ruw oppervlak naast de sublieme grip die het comfort van de grip aanzienlijk verbetert.

Wilson Ultra LT V2 zwart en grijs, kenmerken

  • Overmaats formaat gecombineerd met iets hoge balans van de Wilson Ultra LT V2 2022.
  • De lichtste van de serie omdat het gewicht meer dan 350 gram schommelt.
  • Grote weerstand en duurzaamheid door het gebruik van koolstof in de structuur.
  • Zachte eva-rubberen kern voor een goede balans tussen kracht en comfort.
  • Opti grip korrelige textuur op het oppervlak die ons helpt om de spin te verbeteren.
  • Het koord en de manchet zijn opnieuw ontworpen om de grip te verbeteren.
  • Verwaarloos de controle niet met Infinity Edge-technologie die de sweet spot verbreedt.
  • Power Pillar-technologie in het hart die het meer kracht en stabiliteit geeft.
  • Verkrijgbaar in de meest geavanceerde serie Wilson Padel 2022 rackets.

Voor wie is het? Naar onze mening is het geschikt voor spelers met een aanvalsprofiel, omdat het een krachtig, vrij licht racket is waarmee je je beste slagen dichtbij het net kunt maken zonder last van je arm te krijgen, omdat het door zijn gewicht zeer handelbaar is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het bedrijf zijn beste technologieën en materialen bij de constructie heeft gebruikt om de beste prestaties op het circuit te bereiken. Het ontwerp blijft ook niet onopgemerkt, door zwart, grijs en paars in het frame te combineren om een zeer zorgvuldige afwerking te bereiken.

Lees meer over het merk WILSON

We kennen allemaal de kwaliteit van Wilson Sport omdat ze vele jaren ervaring hebben in de sport. Hij heeft ook zijn bijdrage geleverd in padel en heeft momenteel Fernando Belasteguín, de beste speler in de geschiedenis, in zijn gelederen.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro, Semi blando Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten