Wilson Blade Elite TX V2
  • Wilson Blade Elite TX V2
  • Wilson Blade Elite TX V2

Wilson Blade Elite TX V2

PVP: € 160,00
€ 124,95
-22% Wilson Padel
Wilson Blade Elite TX V2 | Verbeter je aanvals- en verdedigingsspel met het Wilson padel racket Elite TX V2 padelracket, ideaal om vooruitgang te boeken omdat het is gemaakt van flexibele materialen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Wilson Blade Elite TX V2 padel racket

Perfectioneer je spel met de modellen uit de Wilson Padel-serie uit de medium serie 2023. Daar vind je het zwart-groene padelracket padel racket Elite TX V2, een model ontworpen in een oversized vorm en medium balans, zodat het zeer goed wordt gecompenseerd. Het genereert ook een uitzonderlijk gevoel omdat het zacht rubber aan de binnenkant bevat.

Voor de buitenstructuur is glasvezel gebruikt, waardoor het frame is versterkt om een meer solide structuur te verkrijgen. Het bevat ook een nieuw hartontwerp dat zorgt voor meer stabiliteit, evenals de sublieme grip die een zeer comfortabele grip genereert. Ten slotte heeft het 3D-type ruwheid op de vlakken, dus het zal onze effecten verbeteren.

Wilson padel racket Elite TX V2 in zwarte en groene details, functies

  • De nieuwe Wilson padel racket Elite TX V2 2023 heeft een Druppelvorm met een medium balans.
  • Constructie met flexibele materialen, dus er kan gemakkelijk mee gespeeld worden.
  • Veelzijdig racket met veel zachtheid in de aanraking.
  • Constructie met glasvezel, een elastisch materiaal dat voor geweldige sensaties zorgt.
  • Soepele slag en geen trillingen met het zachte kernrubber.
  • Nieuw subliem gripontwerp dat een comfortabelere grip genereert.
  • Verbetert spin-shots omdat shots ruwer zijn gemaakt.
  • Nieuwe Wilson 2023 medium level racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan aan middenspelers die zowel aanval als verdediging willen verbeteren, omdat het een zeer goed uitgebalanceerd racket is met een zachte touch, dus het is heel gemakkelijk om mee te spelen en je zult genieten van uitzonderlijke sensaties.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het alle kwaliteit van het merk biedt voor een onverslaanbare prijs, dus we denken dat het een van de rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. U zult ook dol zijn op de zwarte esthetiek, die de details van het logo en een deel van het hart in fluorgroen accentueert.

Lees meer over het merk WILSON

We weten allemaal dat Wilson Sport jarenlange ervaring heeft in de sportwereld. Sinds 1914 heeft het de beste atleten ter wereld voorbereid en ook in padel heeft het zijn bijdrage geleverd.

Ontdek het gevarieerde assortiment padelrackets, schoenen, paleto-tassen en andere accessoires waarmee u de beste prestaties en een onberispelijke afwerking krijgt. Aarzel niet en rust jezelf uit met de nieuwigheden van dit seizoen, ze zullen je veroveren!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten