Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Genius 2021
  • Black Crown Genius 2021

Black Crown Genius 2021

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Black Crown
padel racket Black Crown Genius geel | Koop het nieuwe Tito Allemandi padel racket, een veelzijdig Black Crown padel racket waarmee je de beste sensaties en prestaties op de baan zult ervaren
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Black Crown Genius de Tito Allemandi padel racket

Een niveau hoger met het Genius 2021 padel racket, een high-performance model dat beschikbaar is in de Black Crown 2021 -catalogus. Dit seizoen wordt het het racket van Tito Allemandi, een professionele WPT-speler en levert hij een fantastische prestatie op het veld.

Dankzij de verdeling van de balans en het soort mal is het een zeer goed gecompenseerd padel racket, zodat je de bal met precisie kunt raken. De buis is verstevigd met carbon en de vlakken met 3k stof. Het heeft ook zacht EVA-rubber en ruwheid.

Black Crown Genius in geel, kenmerken

  • Teardrop-formaat met ingesloten balans van de Black Crown Genius 2021.
  • Zachte rubberen kern, waardoor trillingen niet worden overgedragen op de arm.
  • Vermindert ongedwongen fouten met zijn goede sweet spot.
  • Voor het frame is 80% carbon gebruikt.
  • Oppervlak versterkt met 3k-stof voor meer weerstand.
  • Ruwe afwerking voor topspin.
  • Nieuw hartontwerp zorgt voor meer stabiliteit.
  • Black Crown 2021 hoge competitie racketcatalogus.

Voor wie is het? We raden het aan voor professionele of gevorderde spelers die een padel racket met controle en een semi-zachte aanraking nodig hebben om de onderkant van de baan te domineren en geen last te hebben van elleboogongemakken.

Waarom zal je het leuk vinden? Want u zult niet alleen genieten van geweldige prestaties bij elke actie, maar ook van een geweldig merkontwerp. U zult verrast zijn door zijn nieuwe afbeelding in zwart met gele kroon, een zeer aantrekkelijk ontwerp om u in het middelpunt van de belangstelling te zetten.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen uit de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten