Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Power Genius 2021
  • Black Crown Power Genius 2021

Black Crown Power Genius 2021

PVP: € 260,00
€ 233,95
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Power Genius 2021 | Domineer het net met dit Blac Crown padel racket, een van de krachtigste in de nieuwe collectie om je rivalen uit te persen en de beslissende punten te winnen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Genius Power

Haal de bal van het veld met het padel racket Genius 2021, een krachtig model uit de nieuwe Black Crown 2021-collectie. Door zijn diamantformaat en licht hoge balans biedt het meer slag van bovenaf, waarmee je krachtige slagen kunt maken in de buurt van de netto. .

Aan de andere kant biedt het een hardere aanraking dankzij het zwarte eva-rubber, waarmee je geweldige sensaties van zowel kracht als controle zult hebben. Voor de structuur zijn koolstof en 12k-stof op het oppervlak gebruikt. Het heeft ook een ruwe toets om de effecten te versterken.

Black Crown Power Genius in rood, kenmerken

  • Maximaal vermogen met de Black Crown Power Genius 2021 in diamantformaat en hoge balans.
  • Geweldige sensaties bij het slaan met het zwarte eva-rubber erin.
  • Buisvormige constructie met 80% koolstof.
  • Oppervlak versterkt met 12k stof voor een droger gevoel.
  • Ruwe afwerking om effectshots te verbeteren.
  • Stevige structuur dankzij het nieuwe hartdesign.
  • Power padel racket met een goede sweet spot om makkelijke ballen niet te missen.
  • Black Crown 2021 hoge competitie racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op gevorderde spelers die de bal graag hard slaan, aangezien we voor een van de beste powerrackets op de markt staan, een high-performance racket met een semi-harde touch om de bal van het veld te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een krachtig padel racket is, verwaarloost het de controle niet, omdat het een goede sweet spot biedt die ons helpt om off-center slagen te corrigeren. Je zult ook genieten van een cool ontwerp in zwart en een spectaculaire rode kroon!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen uit de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021
Onze beste producten