Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Shark
  • Black Crown Shark

Black Crown Shark

PVP: € 100,00
€ 89,95
-11% Black Crown
padel racket de padel Black Crown Shark | Verhoog je niveau met dit Black Crow padel racket, een snel aanpassend racket met een brede sweet spot dat fouten vergeeft en je helpt vooruitgang te boeken
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Shark 2021

Vorder snel en perfectioneer je techniek met het Black Crown Shark padel racket , een model met uitstekende eigenschappen en een fantastische prijs uit Black Crown 2021. De ronde vorm en balans dicht bij de hand maken het een controleracket, zodat je de bal met gemak.

Dankzij de brede sweet spot kunnen we ballen uit het midden corrigeren. Het is ook zeer comfortabel dankzij het zachte rubber en je zult er snel aan wennen omdat het glasvezel van de vliegtuigen het een grotere speelbaarheid geeft. Het heeft ook een ruw oppervlak.

Black Crown haai paars, kenmerken

  • De Black Crown Shark is een controle padel racket, met een ronde vorm en lage balans.
  • Voelt zacht aan en genereert dus nauwelijks trillingen.
  • Uitstekende baloutput en comfort met het eva zachte rubber van de kern.
  • Vliegtuigen met glasvezel om het een elastische touch te geven.
  • Buisvormig gebied 50% versterkt met koolstof.
  • padel racket van snelle aanpassing en zeer beheersbaar.
  • Een van de Black Crown 2021 beginnersrackets.

Voor wie is het? Het is perfect voor spelers die regelmatig trainen, met een hoog of gemiddeld spelniveau die willen verbeteren. Het is ook ideaal voor spelers die van controle houden, aangezien de haai maximale precisie biedt bij elk van je schoten.

Waarom zal je het leuk vinden? Behalve dat je geniet van uitstekende prestaties op de baan, heb je ook een geweldige zwarte afwerking, met gele details en kroon. Koop dit complete racket voor beginners tegen de beste prijs in onze online winkel.

Lees meer over het merk Black Crown

Het merk Black Crown Padel is gevestigd in Barcelona en is een jong bedrijf dat met kracht de padelmarkt heeft betreden. Het kan bogen op het ontwerpen en vervaardigen van alle producten van zijn uitgebreide catalogus op nationaal grondgebied.

Het Catalaanse bedrijf loopt voorop op het gebied van innovatie en avant-garde en is een maatstaf voor veel professionele en amateurspelers. Geniet van de beste sensaties met zijn nieuwe collectie padelpadel rackets.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2021 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten