Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Black Crown Special 2022
  • Black Crown Special 2022

Black Crown speciaal 2022

PVP: € 280,00
€ 251,95
-11% Black Crown
Black Crown Special 2022 padelpadel | Haal meer uit je aanvals- en verdedigingsspel met dit geavanceerde racket van Black Crow, een krachtig model om al je wedstrijden te winnen
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown speciaal 2022

Ontvang het nieuws van Black Crown 2022 in onze online winkel, u zult niet teleurgesteld zijn! Koop het speciale padel racket in het blauw, een model dat uitgebalanceerd is door zijn traanvorm en gecentreerde balans, zodat het zowel in aanval als verdediging zeer goed reageert.

Dankzij de extended sweet spot area-technologie wordt de sweet spot vergroot en met het 3 x Play Eva-rubber met geweldig geheugen geniet je van een veel comfortabelere slag. Om af te werken, bevat het een ruw oppervlak, een koolstofstructuur en een zeer flexibel 3k-aluminiumweefsel.

Black Crown Special blauw, kenmerken

  • Grote veelzijdigheid van de Black Crown Special 2022 in druppelformaat en medium balans.
  • Exquise touch dankzij de nieuwe 3 x Play Eva-kern van verschillende dichtheid.
  • In het frame is 2TB AIR carbon gebruikt voor extra stevigheid.
  • Uitgebreid sweet spot area-systeem dat de controle over excentrische ballen verbetert.
  • Ruwe afwerking die de effecten in uw opnamen verbetert.
  • Oppervlak met zeer flexibele 3k aluminium stof.
  • Comfortabele grip tijdens het spel met ergonomische handgreeptechnologie.
  • Black Crown 2022 hoge competitie racketcatalogus.

Voor wie is het? Gericht op professionele of gevorderde spelers die graag hun beste slagen willen maken vanaf elk deel van het veld, aangezien de blauwe Special een zeer goed gecompenseerd padel racket is.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het de beste materialen op de markt combineert met een fantastische afwerking, zodat je op je beste niveau kunt presteren. Je zult verrast zijn door zijn blauwe afwerking met een grijs centraal logo, erg gaaf!

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste kwaliteit en comfort met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat het hele publiek voor zich weet te winnen. In haar nieuwe collectie padel rackets is gekozen voor innovatieve technologieën en materialen uit de sector.

Bovendien zijn ze ideaal voor zowel professionele spelers als beginners. U heeft zonder twijfel een hoge kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten