Black Crown Snake 2022
  • Black Crown Snake 2022

Black Crown Snake 2022

PVP: € 130,00
€ 116,95
-11% Black Crown
Black Crown Snake 2022 padelpadel | Verbeter je spel met dit intermediate racket van Black Crown, een controlemodel dat de speler zeer goede sensaties geeft tijdens zijn wedstrijden
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 10 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Black Crown Snake Verde

Introductie van de nieuwste 2022 Black Crown-collectie, zodat je je winnende zwaard op het veld kunt kiezen. Koop het nieuwe groene Snake padel racket, een model dat wordt gekenmerkt door zijn speelbaarheid omdat het een ronde mal heeft en de balans dichter bij de hand.

Het is dus een controle padel racket dat dankzij de combinatie van materialen ook nog eens zeer goede sensaties genereert. Het heeft een 80% carbon frame samen met een 3k laag op het oppervlak en middelzacht eva-rubber dat de baloutput verbetert zonder de kracht te benadelen.

Black Crown Snake groen, kenmerken

  • De Black Crown Snake 2022 is een controle padel racket door zijn ronde vorm en lage balans.
  • Bij de constructie van het frame is 80% carbon gebruikt.
  • Uitstekende slagsensaties dankzij het mid eva zachte rubber van de kern.
  • Versterking in het hartgebied voor meer stabiliteit en stijfheid.
  • Oppervlak met een 3k laag om een plus van weerstand te krijgen.
  • Het is heel gemakkelijk om mee te spelen en zorgt voor spelerprogressie.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe collectie tussenmesjes Black Crown Padel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan voor spelers van gemiddeld niveau die vooruitgang willen boeken, omdat het een controleracket is waarmee we de bal gemakkelijk in het veld van de tegenstander kunnen plaatsen, dus het zal ons helpen de techniek te verbeteren om naar het volgende niveau te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is een van de Black Crown padel rackets met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat het hoogwaardige materialen en een geweldig ontwerp combineert tegen een betaalbare prijs. Dit seizoen heeft het een zwarte afwerking met een centraal u-logo en een hart in fluorescerend groen.

Lees meer over het merk BLACK CROWN

Geniet van de beste prestaties op het veld met Black Crown Padel, een relatief jong bedrijf dat de harten van veel spelers heeft veroverd. Het heeft momenteel een brede collectie padelpadel rackets, kleding en andere hoogwaardige accessoires.

Dit seizoen heeft hij spelers als Marta Marrero of Adrián Allemandi in zijn team die de leiding hebben over het vertegenwoordigen van het merk in alle Masters of the World Padel Tour. Vind ze leuk en rust jezelf uit met de beste producten.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten